To «έλα να δεις» έγινε ανάμεσα σε Βαρουφάκη και οπαδούς του Σώρρα!

"Χάλασαν" την ιδρυτική συνδιάσκεψη του ΜΕΡΑ 25 – Ρωτούσαν τι θα κάνει με τα… 600 δις ευρώ στις ΗΠΑ - Νέα ενημέρωση 21.49

Άδοξα έληξε η παρουσίαση του κόμματος ΜΕΡΑ25 του Γιάννη Βαρουφάκη σε θέατρο των Ιλισίων, καθώς οπαδοί του Σώρρα,  μέσα σε κλίμα έντασης του ζήτησαν το λόγο ρωτώντας τι θα κάνει με το περιβόητο καταπίστευμα των ανύπαρκτων 600 δισ. ευρώ που ο καταζητούμενος αρχηγός τους ισχυριζόταν ότι υπάρχουν σε τίτλους ομολόγων στην Αμερική!

Έγινε μάλιστα ο παρακάτω διάλογος σε έντονο ύφος:

Βαρουφάκης: Έλα εδώ να με ρωτήσεις..

Πολίτης: Τι θα κάνεις;

Βαρουφάκης: Να ρωτήσεις τον Σώρρα..

Πολίτης: Είμαι πολίτης. Να μου απαντήσεις. Τη ψήφο μου ζητάς

Άνθρωπος της ασφάλειας: Δεν θέλουμε τη ψήφο σου

Άλλος πολίτης: Σας ρωτάμε. Γιατί δεν απαντάτε;

Aκολούθησε κομφούζιο...  

 Βαρουφάκης: "Δεν φοβίζει η αποτυχία αλλά η υποταγή"

Νωρίτερα το κατάμεστο θέατρο αποθέωνε τον πρώην υπουργό Οικονομικών και τη νέα του προσπάθεια. Μπροστά -μπροστά στο κοινό ήταν φυσικά η σύζυγός του Δώρα Στράτου  ενώ  ο πρώην υπουργός Οικονομικών στην ομιλία του απηύθυνε γενικό προσκλητήριο συμπόρευσης με το ΜΕΡΑ25.

«Δεν με φοβίζει η αποτυχία. Η υποταγή με φοβίζει» τόνισε  ο Γ. Βαρουφάλης, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να υπογράψουν την ιδρυτική  διακήρυξη.

Το πρόγραμμα είχε και Ψαραντώνη ο οποίος είναι μεταξύ των ιδρυτικών μελών του κόμματος του Γιάννη Βαρουφάκη. 

Εκεί ήταν ο Βασίλης Βασιλικός, ο Κλέων Γρηγοριάδης, ο Νοάμ Τσόμτσκι μέσω μηνύματος, δεκάδες νεολαίοι που ακολουθούν πιστά τον Γιάννη Βαρουφάκη και η γνωστή ηθοποιός Μαρία Καρακίτσου που παρουσίασε όλη την εκδήλωση.

Το ΜΕΡΑ25 είναι ο βραχίονας στην Ελλάδα του πανευρωπαϊκού κόμματος DIEM25 που στόχο έχει να κατέβει στις ευρωεκλογές του 2019. Ο επικεφαλής του ΜΕΡΑ25 χαιρέτησε τους περισσότερους από όσους παρακολούθησαν την εκδήλωση και αποχώρησε έχοντας πάντα δίπλα του τη Δώρα Στράτου. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top