Ν.Δ.: Μετρ της διαπλοκής ο Αλ. Τσίπρας

Το Μαξίμου απαντά στη ΝΔ περί διαπλοκής του πρωθυπουργού - Πρώτη ενημέρωση 19:46

Ν.Δ.: Μετρ της διαπλοκής ο Αλ. Τσίπρας

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η Ν.Δ., χαρακτηρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα μετρ της διαπλοκής για τις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.

«Μετά τις αποκαλύψεις στον Τύπο το τελευταίο διήμερο, ο κ. Τσίπρας μπορεί κάλλιστα να διεκδικήσει τον τίτλο του “μετρ της διαπλοκής”», τονίζει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προσθέτοντας ότι «ο άλλοτε εκλεκτός της κυβέρνησης και νυν “αποδιοπομπαίος τράγος” της, Ιβάν Σαββίδης, φέρεται να είχε διαδοχικές συναντήσεις στο Μαξίμου προκειμένου να παράσχει στήριξη στην Κυβέρνηση επενδύοντας σε συγκεκριμένα Μ.Μ.Ε.»

Παράλληλα, η Ν.Δ. χαρακτηρίζει τον Αλέκο Φλαμπουράρη διαμεσολαβητή ο οποίος «φέρεται να έπαιζε ακόμη και το ρόλο αυτόν μεταξύ επιχειρηματιών δίπλα ακριβώς στο γραφείο του Πρωθυπουργού».  
 
«Άραγε τι έχει να πει για όλα αυτά ο λαλίστατος κυβερνητικός εκπρόσωπος; Η απάντηση μικρή σημασία έχει καθώς οι Έλληνες φορολογούμενοι ήδη πληρώνουν πολύ ακριβά τους διαπλεκόμενους φίλους της Κυβέρνησης, η οποία έχει δυστυχώς συμφωνήσει και νέα μείωση των συντάξεων και του αφορολόγητου και μετά  το τέλος της θητείας της» καταλήγει η ανακοίνωση. 

Το Μαξίμου απαντά στη ΝΔ περί διαπλοκής του πρωθυπουργού

"Αν δεν είχαν καταστρέψει μια ολόκληρη χώρα θα ήταν απλά γελοίοι. Δεν είναι όμως. Είναι επικίνδυνοι…", σχολίασε το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού για τη Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την ανακοίνωσή της και τις κατηγορίες περί "διαπλοκής" σε βάρος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

"Μετά από μια εβδομάδα εκκωφαντικής σιωπής για τις συνταρακτικές αποκαλύψεις, το κόμμα της Novartis επιτέλους μίλησε", αναφέρει σε ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού και συνεχίζει:

"Όχι δεν έδωσε, φυσικά, εξηγήσεις. Τι να πει άλλωστε;

Ούτε βέβαια ο κ. Μητσοτάκης αποδοκίμασε τον πρωθυπουργό της Novartis κ. Σαμαρά, ούτε απέπεμψε τον αντιπρόεδρό του κ. Γεωργιάδη, που νομοθετούσε κατ' εντολήν Φρουζή.

Τι είπε ;

Αλλά λόγια να αγαπιόμαστε…

Ανακάλυψε τον υπεύθυνο της διαπλοκής και της χρεοκοπίας στον τόπο. Ούτε Siemens ούτε θαλασσοδάνεια, ούτε Novartis, αλλά Ιβάν Σαββίδης... Τον οποίο, όμως, οι δικές τους κυβερνήσεις ανακήρυξαν σε εθνικό ευεργέτη.

Αν δεν είχαν καταστρέψει μια ολόκληρη χώρα θα ήταν απλά γελοίοι. Δεν είναι όμως. Είναι επικίνδυνοι…".

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top