Κίνημα Αλλαγής: Παρουσιάστηκε το νέο λογότυπο - Γεννηματά: Βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο

Επίθεση από Φώφη και Θεοδωράκη σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Με το κάλεσμα  της Φώφης Γεννηματά για ετοιμότητα καθώς όπως είπε βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο,  ολοκληρώθηκε το ιδρυτικό συνέδριο του νέου φορέα, όπου παρουσιάστηκε και το νέο λογότυπο.

Με κυρίαρχα χρώματα το κόκκινο και το πράσινο και μια πινελιά από μπλε, θυμίζει τριαντάφυλλο και συμβολίζει το ρόδο της ελπίδας σύμφωνα με τους δημιουργούς.

Παράλληλα, «έσβησε» - όπως φαίνεται - για πάντα ο χαρακτηριστικός ήλιος του ΠΑΣΟΚ. 

Τρία νέα παιδιά το παρουσίασαν ανεβαίνοντας στο βήμα, ενώ η πρόταση για το νέο λογότυπο εγκρίθηκε χωρίς ψηφοφορία.

Η Φώφη Γεννηματά στην ομιλία της που έκλεισε το συνέδριο επιτέθηκε σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «οι πλατείες και τα Ζάππεια κάλυψαν τους πραγματικούς υπεύθυνους του εκτροχιασμού της οικονομίας, υπονόμευσαν τις προσπάθειες και κράτησαν την Ελλάδα 8 χρόνια μέσα στην κρίση».

Παράλληλα, ζήτησε από τα μέλη του νέου φορέα εκλογική ετοιμότητα.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης παρά τις έντονες εσωτερικές διαφωνίες των προηγούμενων ημερών για τα οργανωτικά θέματα, μίλησε με καλά λόγια για τους πρώην προέδρους του ΠΑΣΟΚ, ενώ επίσης επιτέθηκε στην κυβέρνηση και τη Νέα Δημοκρατία. 

«Η επιμονή της ΝΔ, η επιμονή του ΣΥΡΙΖΑ, να βλέπουν την κρίση με τα παραμορφωτικά γυαλιά του λαϊκισμού στοίχισε πολύ στη χώρα. Ο ένας στα Ζάππεια και ο άλλος στα πεζοδρόμια, διέδωσαν την μεγάλη απάτη ότι η κρίση φεύγει όταν σκίζεις τα μνημόνια. Και ποτέ δεν ζήτησαν συγνώμη για τα ψέματά τους, ποτέ δεν παραδέχθηκαν τα λάθη τους!» είπε.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top