Nέος κύκλος σφοδρής σύγκρουσης για τη Novartis με αφορμή τον Στουρνάρα

Η σύμβαση του Διοικητή της ΤτΕ ως συμβούλου σε δύο παρουσιάσεις το 2011 προκάλεσε την αντίδραση της κυβέρνησης

Νέο κύκλο σφοδρής  αντιπαράθεσης τροφοδοτούν οι αποκαλύψεις για την σύμβαση του Γιάννη Στουρνάρα και το ιδιόχειρο σημείωμα του Αντώνη Σαμαρά, όπως και η καταγραφή ονομάτων στελεχών απο τον ΣΥΡΙΖΑ, τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ στο αρχείο Φρουζή.

Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΒΑΡΤΙΣ ΤΟ 2011

Ο Γιάννης Στουρνάρας συνεργάστηκε με τη Novartis σαν σύμβουλος για  δυο παρουσιάσεις με θέμα την τρέχουσα οικονομική κατάσταση και τις πιθανές μελλοντικές εξελίξεις  τον Σεπτέμβριο του 2011, όπως λέει η σύμβαση, με αντίτιμο 4000 ευρώ. Συμβαλλόμενοι ο Γιάννης Στουρνάρας  και από την Novartis ο πρόεδρος αλλά και ο Αντιπρόεδρος  Κωνσταντίνος Φρουζής.

Ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας το επιβεβαίωσε επισημαίνοντας ότι το 2011 ήταν στον ιδιωτικό τομέα, επικεφαλής του ΙΟΒΕ.

 ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ : ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ TA  ΝΟΜΙΜΑ

«Αφού δεν βρήκαν τίποτε παράνομο, με κατηγορούν τώρα για τα νόμιμα. Έκδηλη είναι πλέον η εργολαβία του συκοφάντη που ανέλαβε πάλι με λάσπη να ξελασπώσει τους εντολείς του» υποστήριξε με δήλωσή του ο κ. Στουρνάρας.  

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ .ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΚΑΙ  ΣΑΜΑΡΑ

Η κυβέρνηση τον κατηγορεί γιατι δεν είχε αναφέρει αυτή τη συνεργασία και ρωτά αν έχει προνομιακές σχέσεις κι άλλες συμβάσεις με τη Νοβάρτις.

Επίθεση εξαπολύει και εναντίον του Αντώνη Σαμαρά, για το ιδιόχειρο σημείωμα του με τα τηλέφωνα του Χρήστου Σταϊκούρα που ήταν τότε ο επικεφαλής του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους. Το σημείωμα βρέθηκε στο αρχείο Φρουζή και κατατέθηκε στην προανακριτική.

«Μετά τους λεονταρισμούς και την ακατάσχετη φλυαρία των προηγούμενων εβδομάδων εντός και εκτός της χώρας, έχει μάλλον καταπιεί τη γλώσσα του. Ιδίως μετά την αποκάλυψη των προηγούμενων ημερών για το χειρόγραφο σημείωμα του προς τον κο Φρουζή» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗσ ΕΓΙΝΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ

«Ο Σταϊκούρας ήταν εντελώς αναρμόδιος»  απαντά η πλευρά Σαμαρά και κάνει λόγο για γελοιότητες που αλληλοδιαψεύδονται.

«Κάλυψαν με ευκολία την απόσταση απο τη συκοφαντία στην γελοιότητα. Οι ίδιοι μάρτυρες ειναι οι ίδιοι που κατέθεσαν οτι πήγαιναν βαλίτσες στο Μαξίμου και οι ίδιοι που κατέθεταν ότι η Novartis ζητούσε συνάντηση με πρωθυπουργό το 2014.

ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ: ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΦΡΟΥΖΗ

Απο το αρχείο Φρουζή που δόθηκε στην πρανακριτική  προκύπτει καταγραφή ονομάτων  στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, χωρίς να προσδιορίζεται αν έγιναν συναντήσεις

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top