Μάχη στη Βουλή για τη Novartis - Προανακριτική για υπουργούς ζητά η ΝΔ

Για τους Κουρουμπλή, Ξανθό και Πολάκη

Νέος γύρος αντιπαράθεσης για τη Novartis βρίσκεται σε εξέλιξη στη Βουλή, όπου συζητείται από το μεσημέρι η πρόταση σύστασης προανακριτικής επιτροπής, -για τους υπουργούς Παναγιώτη Κουρουμπλή, Ανδρέα Ξανθό και Παύλο Πολάκη.

Υπέρ της πρότασης σύστασης προανακριτικής επιτροπής, εμφανίστηκε ο εισηγητής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θεόδωρος Παπαθεοδώρου. «Φέρτε τα όλα να τα συζητήσουμε για να βγει η αλήθεια στο φως»,τόνισε.

Κατά της πρότασης της ΝΔ για συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής τάχθηκε ο εισηγητής της Χρυσής Αυγής Ευάγγελος Καρακώστας, ο οποίος χαρακτήρισε την πρόταση για τη σύσταση της Επιτροπής «παράσταση».

Κατά της πρότασης της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τάχθηκε  ο εισηγητής των ΑΝΕΛ, Γεώργιος Λαζαρίδης. «Η ΝΔ στηρίζει την πρότασή της σε μια ανώνυμη επιστολή η οποία βρίθει από ανακρίβειες και προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις με πυρά αντιπερισπασμού»  υποστήριξε ο κ. Λαζαρίδης.

Υπέρ της συγκρότησης προανακριτικής επιτροπής, «ώστε να χυθεί άπλετο φως ώστε να μάθουμε γιατί δεν μειώνονται τα τελευταία χρόνια οι τιμές των φαρμάκων», τάχθηκε ο εισηγητής της Ένωσης Κεντρώων, Μάριος Γεωργιάδης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top