Οι μανιώδεις καπνιστές της Βουλής και το τσιγάρο του Σπίρτζη που εξόργισε τον Δήμαρχο Τρικάλων

Υπεράνω των νόμων οι καπνιστές υπουργοί

Η κατάφωρη παραβίαση του αντικαπνιστικού νόμου από τον Χρήστο Σπίρτζη, έκανε έξαλλο τον δήμαρχο Τρικκαίων που τον … στόλισε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Φαίνεται όμως ότι ο υπουργός Υποδομών δεν είναι ο μόνος που παρανομεί.

O θεριακλής υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης , που  άναψε τσιγάρο στην εκδήλωση για την παρουσίαση των μέτρων για τους πληγέντες από τις πλημμύρες των Τρικάλων. Λάθος μέρος διάλεξε. Γιατί εδώ και πέντε μήνες ,τα Τρίκαλα είναι η πρώτη …άκαπνη πόλη στη χώρα.

«Την ώρα που τσακωνόμαστε με την κοινωνία για να εφαρμόσει το νόμο, δεν μπορει ο υπουργός να μην το κάνει» ο δήμαρχος της πόλης Δημήτρης Παπαστεργίου στο Star και στον Γιώργο Βότσκαρη.   

ΤΑ «ΦΟΥΓΑΡΑ» ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΠΑΝΤΟΥ

Τα «φουγάρα» του κοινοβουλίου που κουρελιάζουν νόμους και εγκυκλίους, είναι πολλά. Πρώτος από όλους;  Ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος - αν και αναπληρωτής υπουργός Υγείας και γιατρός - καπνίζει προκλητικά και στη Βουλή και στο υπουργείο του!

 

Στην ίδια κατηγορία και ο πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής - και επίσης γιατρός - Γιάννης Μουζάλας.

Επίσης η Τασία Χριστοδουλοπούλου και ο Βασίλης Λεβέντης έχουν «συλληφθεί» από τον να καπνίζουν στη Βουλή,όπως φαίνεται στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star,  αλλά και ο Γρηγόρης Ψαριανός που απαθανατίστηκε στην ολομέλεια με το ηλεκτρονικό τσιγάρο του, το οποίο απαγορεύται σε δημόσιους χώρους.

«Ολοι καπνίζουν στη Βουλή εδώ και εκεί» παραδέχεται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας  Μπαργιώτας  

Ο ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΕΓΙΝΕ…ΚΑΠΝΟΣ

Ο πολύπαθος νόμος για την απαγόρευση του καπνίσματος ψηφίστηκε το 2009 αλλά ουδέποτε εφαρμόστηκε. Εκτοτε έχουν βγεί δεκάδες εγκύκλιοι για την αυστηροποίηση του αλλά όλες στο τέλος γίνονται… καπνός.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top