Γιατί δε μιλά ο «σουλτάνος» Ερντογάν για τους δύο Έλληνες αιχμαλώτους;

Πόλεμος νεύρων από την Άγκυρα στην Αθήνα

Στο θρίλερ στην Αδριανούπολη και στον πόλεμο νεύρων της Άγκυρας προς την Αθήνα.  σχετικά με τους δύο συλληφθέντες Έλληνες στρατιωτικούς, αναφέρθηκε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.     

«Σκεφτείτε ότι κρατούνται για 5η μέρα και ακόμη – σκοπίμως - δεν τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, ώστε να μπορούν οι Τούρκοι να παίζουν το παιχνίδι των διαρροών και των δηλώσεων για το αν ειναι απλή παραβίαση εισόδου ή  κατασκοπεία που ειναι πολυ πιο σοβαρό» τόνισε η σχολιάστρια του Star.

«Δεν ξέρουν τι είναι; Υπάρχει κανένας  κατάσκοπος που κυκλοφορεί με στρατιωτικά διακριτικά  ή  βρήκαν φωτογραφίες τουρκικών εγκαταστάσεων στο κινητό τους; Φυσικά όχι,  γιατι θα ήταν το πρώτο που θα έλεγαν. Άρα,  όλο αυτό είναι όντως ένας πόλεμος νεύρων και μια τακτική καθυστερήσεων» επισήμανε η Κ. Μακρή.  Όπως πρόσθεσε, πλέον στο Υπουργείο Εξωτερικών καταλαβαίνουν ότι τα πράγματα δεν ειναι απλά και ότι δεν   υπάρχει η δυνατότητα άμεσης παρέμβασης.

«Η πίεση ειναι διπλωματική και πολιτική και η Αθήνα περιμένει να δει τι θα πει και ο “σουλτάνος” EΕρντογάν , ο οποίος ενώ για όλα ειναι λαλίστατος, για τους δύο Έλληνες στρατιώτες δεν εχει μιλήσει καθόλου ακόμη. Αυτό σημαίνει ότι δεν εχει αποφασισει τι θα κάνει με αυτό» επισήμανε επίσης η σχολιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top