Kύμα αντιδράσεων κατά Τόσκα για τους πολυήμερους βανδαλισμούς

Μοιράζει ευθύνες ο αρμόδιος υπουργός - Μέτωπο με τον Γιώργο Καμίνη

Kύμα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει για τους πολυήμερους βανδαλισμούς στην Αθήνα και την Περιφέρεια, με όλους να είναι εναντίον όλων .

ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ «ΝΤΟΥ»  ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΥΤΥΧΗ ΦΥΤΡΑΚΗ

Μέχρι την πόρτα του σπιτιού του γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης Ευτύχη Φυτράκη στο Παλαιό Φάληρο, έφτασαν το βράδυ της Πέμπτης οι αναρχικοί, ζητώντας την μεταγωγή του Ντίνου Γιαγτζόγλου, ο οποίος κάνει απεργία πείνας και δίψας, στις φυλακές Κορυδαλλού.  Έγιναν 15 προσαγωγές , αλλά καμία σύλληψη.

 ΑΙΧΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι εξέφρασαν τη καταδίκη τους για το περιστατικό, αλλά  επέκριναν  τον κ. Φυτράκη για την πολιτική του:

 «Λένε λοιπόν, ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλάνε για σκοινί. Όταν όμως το σκοινί έχει να κάνει με την έλλειψη πολιτικής, τότε όχι απλά πρέπει να μιλάμε για αυτό, αλλά να μην μιλάμε για τίποτα άλλο»

ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ Ο ΤΟΣΚΑΣ -  ΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΤΟΝ  ΚΑΜΙΝΗ

Ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Τόσκας μοιράζει τις ευθύνες στους συνδικαλιστές αστυνομικούς και στον δήμαρχο της Αθήνας Γιώργο Καμίνη, για τον οποίο εκφράζεται απαξιωτικά.

«Δεν θα του έδινα ούτε γράμμα να μεταφέρει. Να υλοποιήσει τα μέτρα για την ενεργοποίηση των μπαρών που είχαν κατασκευαστεί για την ασφάλεια της Ερμού» υποστήριξε ο κ. Τόσκας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1.  

Ο κ. Καμίνης απαντά πως το μόνο αίτημα που έχει δεχτεί από τον υπουργό είναι να τοποθετήσει ζαρντινιέρες. Την παραίτηση Τόσκα ζητά η αντιπολίτευση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top