Αποκάλυψη Star: Κουβέλης αντί Καμμένου στη σύνοδο του ΝΑΤΟ;

Η διαφωνία του υπουργού Εθνικής Άμυνας με τη σύνθετη ονομασία ο λόγος της εισόδου Κουβέλη στην κυβέρνηση

 «Aν υπάρξει συμφωνία με τα Σκόπια, στη σύνοδο του ΝΑΤΟ  όπου η Ελλάδα θα ανάψει πράσινο φως για την ένταξή τους στη συμμαχία, κανονικά  πηγαίνει ο πρωθυπουργός με τους υπουργούς Άμυνας και Εξωτερικών. Αλλά αν ο κ. Καμμένος επιμείνει στην άρνησή του για τη χρήση του όρου «Μακεδονία», δίπλα στον πρωθυπουργό μπορεί κάλλιστα να είναι ο νέος αναπληρωτής υπουργός  Φώτης Κουβέλης, όπως επίσης και σε όλες τις υπουργικές συνόδους που θα προηγηθούν» αποκάλυψε  η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.   

Όπως πρόσθεσε, ο ίδιος ο κ. Κουβέλης έχει προετοιμάσει το έδαφος γι’ αυτό. Πριν απο 10 ημέρες  ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είπε δημόσια ότι συμφωνεί με σύνθετη ονομασία που θα εχει βεβαίως τον όρο «Μακεδονία», ενώ δήλωσε αντίθετος με τα συλλαλητήρια.

«Άρα,  μπορεί να παίξει με ευκολία τον ρόλο που αρνείται ο Πάνος Καμμένος κι έτσι να μην υπάρχει καμιά εμπλοκή με το Άμυνας» επισήμανε η σχολιάστρια του Star.

Κατέληξε η Κ. Μακρή για το ίδιο ζήτημα:   

«Αυτή  η στάση πάντως του κ. Κουβέλη  εχει εξαγριώσει τους πρώην συντρόφους του στη ΔΗΜΑΡ. Ψαριανός, Τσούκαλης και πολλοί άλλοι μίλησαν σήμερα με πολύ απαξιωτικές εκφράσεις για τον παλιό τους σύντροφο Φώτη Κουβέλη. Η  πιο ευγενική από αυτές ήταν ότι “έγινε βοηθός του Πάνου Καμμένου”».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top