Ανασχηματισμός: Αιχμές στις τελετές παράδοσης - παραλαβής και “party” στο twitter για τον Κουβέλη!

Εμφανής η αμηχανία του πρώην προέδρου της ΔΗΜΑΡ

Την έντονη δυσαρέσκειά του για την απομάκρυνση από την κυβέρνηση  έδειξε σήμερα το ζεύγος Παπαδημητρίου – Αντωνοπούλου, παραδίδοντας στους νέους υπουργούς που έδωσα πολιτικό όρκο. Τα βλέμματα  επικεντρώθηκαν και στη δύσκολη συγκατοίκηση του Πάνου Καμμένου με τον Φώτη Κουβέλη.  

Κεφάτος προσήλθε ο Αλέξης Τσίπρας στην ορκωμοσία των νέων υπουργών που έγινε με πολιτικό όρκο χωρίς την παρουσία ιερέα. «Να πιάσετε τον  Μάρτη» προέτρεψε μάλιστα στο Προεδρικό Μέγαρο τα νέα μέλη της κυβέρνησης ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας!   

Η ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟ “PΑΡΤΥ” ΣΤΟ TWITTER  

Ο  Φώτης Κουβέλης  σκυφτός, λιγομίλητος, απέφυγε τις κάμερες. Το twitter όμως «έδωσε ρέστα» με τον διορισμό του.

Ξεχώρισε η εικόνα με τον Καρανίκα να του φορά τη στολή του…  ρόμποκοπ, με τον Πάνο Καμμένο σαν «Χοντρός και Λιγνός», με κράνος και όπλο, «είχα δύο επιλογές. Survivor  ή Υπουργός», «Πάνο ντύσου κι έρχομαι».

 Απάντηση έδωσε η κόρη του Μαρία Κουβέλη μέσω facebook: «Ξύδι, όσο χρειάζεται ο καθένας».

Η ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΥ – Φ. ΚΟΥΒΕΛΗ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ

Στο Πεντάγωνο, κατά την παράδοση- παραλαβή,  η αμηχανία του Φώτη Κουβέλη ήταν εμφανής. «Διεκδικώ κύριε Υπουργέ να έχω την ίδια επιτυχία με τον κ. Βίτσα» τόνισε ο νέος αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας.  

Η ΜΕΡΟΠΗ ΤΖΟΥΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΣΕ

Μεγάλη  συζήτηση έγινε και για τη Μερόπη Τζούφη,  η  οποία  είχε χαρακτηρίσει «ταξικό»  το τροχαίο δυστύχημα με την Πόρσε του άτυχου Βακάκη (γιου του ιδιοκτήτη της Jumbo).  

«Συγκινημένη, αλλά δεν έκλαιγα» δήλωσε η ίδια για τη στιγμή που της ανακοινώθηκε η συμμετοχή στην κυβέρνηση. Έκλαιγε όμως ο… σύζυγός της, ο οποίος έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες!    

ΤΟ ΠΗΓΑΔΑΚΙ ΤΟΥ Α. ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΟΝΙΟΡΔΟΥ–ΣΤΡΑΤΗ

Ο Πρωθυπουργός έκανε πηγαδάκι με τον νέο υπουργό εργασίας Νάσο Ηλιόπουλο, ο οποίος απαθανατιζόταν μαζί του σε φωτογραφίες, το 2010, όταν  ο Αλέξης Τσίπρας τον  είχε επισκεφθεί ως γραμματέα της Νεολαίας στο νοσοκομείο,  μετά από τον τραυματισμό του σε επεισόδια.

Νέο πρόσωπο και ο Κωνσταντίνος Στρατής στο Υπουργείο Πολιτισμού όπου η υπουργός Λυδία Κονιόρδου τον είχε απομακρύνει από επιτροπές πριν απο έναν χρόνο!

ΕΝΤΟΝΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΜΕΝΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

 Στα υπουργεία Οικονομίας και Εργασίας, το ζεύγος Παπαδημητρίου- Αντωνοπούλου δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του μετά τη διπλή παραίτηση για το επίδομα ενοικίου

"Φεύγω σε μια κρίσιμη για την οικονομία περίοδο, κάτω από απρόσμενες περιστάσεις, χωρίς να έχω ολοκληρώσει το έργο που έχω αναλάβει"  τόνισε, ανάμεσα σε άλλα αιχμηρά,  ο κ. Παπαδημητρίου.  

«Έδωσε ένα νέο ήθος στην πολιτική. Υπηρέτησε ένα νέο ήθος με τον λόγο, τα επιχειρήματα, τα στοιχεία, τις θέσεις και τις απόψεις» εξήρε πάντως την παρουσία του στην πολιτική ο νέος υπουργός Οικονομίας και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης.    

Η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου, προτίμησε κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής  να τα βάλει με τους δημοσιογράφους.  «Νιώθω πικρία για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκα από τα ΜΜΕ. Έγραψαν ακόμα και το ότι πήρα τα πόμολα του υπουργείου» υποστήριξε.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top