Καμμένος προς Κουβέλη: Σε αυτό το υπουργείο δεν υπάρχουν διαφορετικά στρατόπεδα

Συγκινητικά λόγια για τον Βίτσα από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και δάκρυα

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι σ' αυτό το υπουργείο, στις ένοπλες δυνάμεις, δεν υπάρχουν διαφορετικά στρατόπεδα» τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος,  απευθυνόμενος στον Φώτη Κουβέλη, κατά την τελετή παράδοσης παραλαβής των καθηκόντων του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας, στη θέση του Δημήτρη Βίτσα, θέλοντας ενδεχομένως να αποδείξει ότι αποτελούν παρελθόν οι εκατέρωθεν επικριτικές δηλώσεις.   

Συγκινητικός  ήταν μάλιστα  ο τρόπος με τον οποίο αποχαιρέτισε ο Πάνος Καμμένος τον νέο υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρη Βίτσα, ο οποίος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα του, όταν ο υπουργός του ευχήθηκε με σπασμένη φωνή, «η Υπερμάχος Στρατηγός, προστάτιδα των Ενόπλων Δυνάμεων να τον συνοδεύει και στα νέα καθήκοντά του» ενώ πρόσθεσε ότι  ο απερχόμενος αναπληρωτής του  
«αφήνει την ανάμνηση ενός υπουργού που αγαπήθηκε».

 «Η συνεργασία είναι αυτή που θα αναδείξει και το δικό μου έργο αλλά κυρίως το δικό σας έργο» δήλωσε από την πλευρά του  ο νέος αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας απευθυνόμενος στους στρατιωτικούς και χαρακτήρισε «σημαντικό το έργο που επιτελείτε μέσα σε αντίξοες συνθήκες με κυρίαρχη αντιξοότητα τις οικονομικές συνθήκες».

Με καλά λόγια μίλησε και ο κ. Κουβέλης για τον κ. Βίτσα,  επισημαίνοντας ότι θέλει να είναι «άξιος συνεχιστής ενός άξιου υπουργού».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top