Ο Προκόπης Παυλόπουλος θα κηρύξει την έναρξη των εργασιών του 3ου Οικονομικού Φόρουμ Δελφών

Σήμερα στις 19:15 η έναρξη με τον ΠτΔ

Ο Παυλόπουλος ανοίγει το 3ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο θα ξεκινήσουν σήμερα οι εργασίες του 3ου Οικονομικού Φόρουμ τον Δελφών απόψε στις 19.15 στο Πολιτιστικό Κέντρο των Δελφών.

Πρόγραμμα 3ου Οικονομικού Φόρουμ.


Οι εργασίες του θα διαρκέσουν μέχρι και την Κυριακή 4η Μαρτίου. Οι συμμετέχοντες θα ξεπεράσουν τους 1.000 και οι ομιλητές τους 400, ενώ θα αναλυθούν περίπου 60 θέματα. Στόχος, σύμφωνα με τους διοργανωτές, η χάραξη μακροπρόθεσμης στρατηγικής της χώρας και της ευρύτερης περιοχής, καθώς και η διαμόρφωση μιας βιώσιμης και κοινωνικά δίκαιης ανάπτυξης.

 

Ομιλία του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Αύριο στις 21:00 θα μιλήσει στο Φόρουμ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ενώ στις 20.30 απόψε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Μεταξύ των ομιλητών περιλαμβάνονται:

 

Η αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας του ΝΑΤΟ Ρόουζ Γκοτμέλερ, o πρωθυπουργός της Βουλγαρίας και προεδρεύων της Ε.Ε. Μπόικο Μπορίσοφ, οι επίτροποι Δημήτρης Αβραμόπουλος, Χρήστος Στυλιανίδης, o επικεφαλής Εκπρόσωπος Τύπου της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιάννης Δραγασάκης, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων Βέρνερ Χόγιερ, η πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ντανιέλ Νουί, ο επικεφαλής της αποστολής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα Ντέκλαν Κοστέλο, ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας Κλάους Ρέγκλινγκ, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Σημίτης, Γιώργος Παπανδρέου, οι υπουργοί Γιώργος Σταθάκης, Νίκος Παππάς, Έφη Αχτσιόγλου, Λυδία Κονιόρδου, ο υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, οι αναπληρωτές υπουργοί Γιώργος Κατρούγκαλος, Αλέξης Χαρίτσης, Νίκος Τόσκας, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, ακαδημαϊκοί, αναλυτές κ.ά.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top