Βαριές κουβέντες Γεωργιάδη κατά Τσίπρα: Διεφθαρμένος ως το μεδούλι – Μαξίμου: Πάρε ηρεμιστικό από τη Novartis

«Θα τους γδάρω, δεν θα μου γλιτώσει κανένας από αυτούς» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ - Νέα ενημέρωση 21.59

Βαριές κουβέντες κατά του Αλέξη Τσίπρα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας για την υπόθεση Novartis στον Αlpha.

«Θα τους γδάρω, δεν θα μου γλιτώσει κανένας από αυτούς, ο Τσίπρας πρώτος απ’ όλους. Ο άθλιος και αχρείος, αυτός που το έστησε. Ο Τσίπρας δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην λογοδοτήσει για αυτό που έκανε. Ούτε μια στο εκατομμύριο» είπε εν εξάλλω ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Δεν έχει καταλάβει που έμπλεξε. Ειδικά ο Τσίπρας που είναι διεφθαρμένος ως το μεδούλι. Λέτε να μην ξέρω εγώ αν τα παίρνει ο Τσίπρας; Θα τα δείτε στην επιτροπή! Θα καταθέσω για το ποιοι φαρμακοβιομήχανοι ενίσχυσαν τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα επιτρέψω ένα παλιόπαιδο που πήρε την εξουσία με κατάληψη και με ψέματα να παίξει με την τιμή και την υπόληψή μου. Μη νομίζει κανείς ότι είναι πίσω από αυτό ο Παπαγγελόπουλος ή ο Πολάκης, ο Τσίπρας είναι πίσω από αυτό. Οι άλλοι είναι εκτελεστικά όργανα» σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Έντονη αντίδραση από Μαξίμου και ΣΥΡΙΖΑ

Στον κ. Γεωργιάδη απάντησαν με έντονο ύφος τόσο το Μέγαρο Μαξίμου όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η παραφροσύνη του κ. Γεωργιάδη κραυγάζει πανικό, αν όχι ενοχή, όσο προχωρά η διερεύνηση του σκανδάλου Novartis. Ίσως πρέπει να δοκιμάσει κάποιο ηρεμιστικό, δεν μπορεί, θα έχει και η Novartis» σημειώνουν κυβερνητικές πηγές.

«Με τις σημερινές του δηλώσεις, ο Άδωνις Γεωργιάδης κατάφερε να ξεπεράσει σε κακοήθεια και χυδαιότητα τον χειρότερο εαυτό του. Αν ο Α. Γεωργιάδης δεν ήταν αντιπρόεδρος της Ν.Δ., θα άξιζε απλώς την περιφρόνησή μας.  Επειδή, όμως, έχει θεσμικό ρόλο στην αξιωματική αντιπολίτευση, αναρωτιόμαστε τι θέση παίρνει ο κ. Μητσοτάκης για τη μετατροπή της πολιτικής σε αλητεία» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top