«Σκληροπυρηνική» ανάρτηση από τον επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του Τσίπρα για Novartis

«Ου γαρ οίδασι τι πηδούσι» έγραψε ο Θανάσης Καρτερός

«Σκληροπυρηνική» ανάρτηση για Novartis από Θανάση Καρτερό

Σε μία «σκληροπηρυνική» και «εμφυλιοπολεμική» ανάρτηση για το θέμα της Novartis προχώρησε ο Θανάσης Καρτερός, επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

«Μπορείς να πει ότι είμαστε η παράταξη των κατηγορουμένων. Άλλοι έλειωναν παντελόνια στο Χάρβαρντ, κι εμείς τα λειώναμε σε εδώλια δικαστηρίων» αναφέρει ο κ. Καρτερός σε ένα σημείο του μακροσκελούς κειμένου.

«Οι λαθρεπιβάτες της εξουσίας, προανακρίνουν –τρομερό!- τους ιδιοκτήτες της. Τα άγρια διώκουν τα ήμερα. Οι συμμορίτες έχουν γραμμένο –σε δικαστικά κιτάπια- τον Σαμαρά. Οι κατσαπλιάδες λοιδορούν τον Άδωνι. Και οι κόκκινοι χαμογελούν στα κυβερνητικά έδρανα, την ώρα που η αφρόκρεμα του καθεστώτος βουρλίζεται σε απολογίες» σημειώνει –μεταξύ άλλων – ο κ. Καρτερός.

«Όταν οι αριστεροί κέρδιζαν την αξιοπρέπεια του κυνηγημένου, αυτοί απολάμβαναν την αξιοπρέπεια του κυνηγού. Και τώρα τους κυνηγούν! Δικαιούνται, συνεπώς, τη συμπόνια μας. Απόλυτη, και χωρίς αστερίσκους. Με τόση Νοβάρτις, τόσους τσόγλανους, και τόσα παλούκια που τους έτυχαν, Κύριε, άφες αυτοίς. Ου γαρ οίδασι τι πηδούσι...» καταλήγει ο επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top