Ο Κουρουμπλής απαντά στην αντιπολίτευση: Ας έκαναν πρόταση να μπει και για μένα κάλπη

«Πρόκειται για αστεία πράγματα, δεν έχω καμία σχέση με τη Novartis»

«Απλό ανέκδοτο» και «αστεία πράγματα» χαρακτήρισε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης για την εμπλοκή του ονόματος του στην υπόθεση της Novartis.

«Δεν έχω καμία σχέση με τη Novartis και δε νοιώθω την ανάγκη να απολογηθώ» είπε ο υπουργός Ναυτιλίας μιλώντας στον Alpha.

Ο ίδιος, απαντώντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη που τον κατηγόρησε ότι ο ίδιος και οι λοιποί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τον εξαίρεσαν από τη ψηφοφορία για την προανακριτική, είπε: «Μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Ο κ. Μητσοτάκης είχε ψηφίσει να παραπεμφθεί ο ίδιος όταν είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο της Siemens;».

Διαβάστε ακόμη: Σε ρυθμούς προανακριτικής η υπόθεση Novartis: Σε ένα μήνα το πόρισμα – Ποια αδικήματα έχουν παραγραφεί

Παράλληλα, απάντησε και στην αντιπολίτευση που χθες στη Βουλή, είπε πως έπρεπε να υπάρχει κάλπη και για τον ίδιο: «Τους το είπε και η κυρία Χριστοδουλοπούλου: Aς καταθέσουν μια πρόταση 30 βουλευτές του και ας κάνουν μία και για εμένα».

Διαβάστε ακόμη: Της...κάλπης στη Βουλή: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ζητούν ψηφοφορία και για Κουρουμπλή - «Όχι» από ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

«Εγώ δε νιώθω ότι πρέπει να απολογηθώ διότι δεν έχω καμία ευθύνη. Ξέρω τι έχει γίνει στον χώρο της Υγείας καλύτερα από τον καθένα» πρόσθεσε ο κ. Κουρουμπλής.

Ο ίδιος δε δίστασε να αναρωτηθεί «γιατί πρέπει να είναι οι πολιτικοί 100% πίσω από αυτή την ιστορία;» και αναφέρθηκε με υπονοούμενα στην «ελίτ του ιατρικού κόσμου».

Τέλος, όσον αφορά τα πολιτικά πρόσωπα που αναφέρονται στη δικογραφία σημείωσε πως «δε σημαίνει τίποτα για τους ανθρώπους που φέρονται να έχουν πολιτικές ευθύνες. Οι ποινικές ευθύνες, όμως, είναι άλλη ιστορία». 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top