Ετοιμάζει «βαριά» παρέμβαση για Novartis ο Τσίπρας στη Βουλή

«Στόχος μας η πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης»

Ετοιμάζει «βαριά» παρέμβαση για Novartis ο Τσίπρας

Διαρκής στόχος της κυβέρνησης είναι να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της και ό,τι προβλέπεται θεσμικά για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, αναμένεται να τονίσει ο Αλέξης Τσίπρας στην τοποθέτησή του κατά τη σημερινή κοινοβουλευτική διαδικασία για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση «Novartis», σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Σε συνέχεια της ομιλίας του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ την περασμένη εβδομάδα, ο πρωθυπουργός αναμένεται να αναφερθεί στην ουσία της υπόθεσης Novartis, τη φαρμακευτική δαπάνη και την ειδική μεταχείριση συγκεκριμένων εταιριών από προηγούμενες κυβερνήσεις, όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές.

Θα αναδείξει επιπλέον τις ειδικές σχέσεις της οικονομικής ελίτ του κλάδου με στελέχη του παλαιού πολιτικού συστήματος.

Ο κ. Τσίπρας αναμένεται να εξαπολύσει επίθεση στη ΝΔ για τις κατηγορίες της περί «σκευωρίας», καθώς επίσης και για την διαρκή «επιχείρηση τρομοκράτησης» των προστατευόμενων μαρτύρων, όπως καταλογίζει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης η κυβέρνηση.

Επιπλέον αναμένεται να στηλιτεύσει τις «ευθείες παρεμβάσεις» στη Δικαιοσύνη, στην οποία κατά τα λοιπά ομνύει αλά καρτ η ΝΔ, όπως σχολιάζουν οι ίδιες πηγές.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top