Στη Σκύρο Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος – Πήγαν στην 135 Σμηναρχίας Μάχης και συνομίλησαν με τους πιλότους

Το μήνυμα του Πρωθυπουργού για «την προστασία των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων» / Νέα ενημέρωση 14:52

Την 135 Σμηναρχία Μάχης στη Σκύρο επισκέφθηκαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, οι οποίοι συνομίλησαν με τους πιλότους των μαχητικών αεροσκαφών, τους τεχνικούς της Πολεμικής Αεροπορίας και το προσωπικό της Σμηναρχίας, τους συνεχάρησαν και τους ευχήθηκαν για τη Σαρακοστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στη Σκύρο ο Αλέξης Τσίπρας για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας – Θα πάει και ο Πάνος Καμμένος

«Ο Πρωθυπουργός στη Σκύρο συνομίλησε με τους μαχητές του Αιγαίου τους άγρυπνους τεχνικούς της ΠΑ και όλο το προσωπικό συγχαίροντας τους και ευχόμενος καλή Σαρακοστή», έγραψε σε ανάρτηση του στο twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ανεβάζοντας και τη σχετική φωτογραφία.

 

 

Στη συνέχεια, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, ανέβασε φωτογραφίες από την επίσκεψή του στη Μοίρα, συνοδεύοντάς τες με το εξής μήνυμα:

«Με την ευκαιρία της παρουσίας μου στο νησί της Σκύρου, επισκέφθηκα σήμερα με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας την 135η Σμηναρχία Μάχης. Συνομιλήσαμε με τους πιλότους και τους τεχνικούς που βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή για την προστασία των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων».

 

Να σημειώσουμε, ότι ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στο νησί μαζί με την οικογένειά του για το τριήμερο.

(Φώτο από eviazoom)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top