Aπίστευτη ιστορία με «καταζητούμενους» στη Βουλή και συλλήψεις 4 ατόμων!

Τους «τσάκωσαν» τα νέα υπερσύγχρονα μηχανήματα στην είσοδο

Όταν ένας  60χρονος περνούσε πριν απο λίγες ώρες την πύλη του κοινοβουλίου, από την πλευρά της Βασιλίσσης Σοφίας, δεν φανταζόταν πως αντί για το γραφείο του Βορειοελλαδίτη βουλευτή της ΝΔ, με τον οποίο είχε ραντεβού, θα βρισκόταν με…  χειροπέδες στο γραφείο του εισαγγελέα!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Ειρήνης Σαββοπούλου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, μετά από έλεγχο των στοιχείων του (πρόκειται για συγγενή πολιτικού αρχηγού) διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για ακάλυπτες επιταγές.

Το περιστατικό αυτό είναι το 4ο σε μια εβδομάδα, από τότε δηλαδή που στην είσοδο της Βουλής εχει τοποθετηθεί ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα, το οποίο είναι on line συνδεδεμένο με τα τερματικά της αστυνομίας, αλλά και με τη βάση δεδομένων της INTERPOL. Έτσι.  όποιος έχει εκκρεμότητες με το νόμο εντός ή και εκτός χώρας η αστυνομία τον "τσιμπάει" αμέσως.

Στις 7 Φεβρουαρίου συνελήφθησαν δυο ...."καταζητούμενοι επισκέπτες", από τους οποίους ο ένας είχε άδεια εισόδου απο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και ο δεύτερος απο τη ΝΔ . Για τον πρώτο εκκρεμούσαν  καταδικαστικές αποφάσεις για απάτη και πλαστογραφία και για τον άλλον για χρέη.

Η τρίτη σύλληψη έγινε στις 12 του μήνα και αφορούσε υπόθεση ακάλυπτων επιταγών.  

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top