Πολιτική θύελλα για τα γκαζάκια στη Μαρέβα Μητσοτάκη

Νέα σφοδρή αντιπαράθεση ανάμεσα σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση

Η πρώτη πολιτική καταδίκη της επίθεσης στην εταιρεία της Μαρέβας Γκραμπόφσκι ήρθε από το Μαξίμου.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα και αποφασιστικά την επίθεση στην επιχείρηση της κυρίας Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη» αναφέρεται σε ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Μ.ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΡΕΒΑ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όμως έριξε ευθύνες στο Μαξίμου:  «Εκεί οδηγεί η ανελέητη στοχοποίησή της από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνά τους που έχουν βέβαια στόχο να πλήξουν έμενα. Δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει».

ΣΥΡΙΖΑ: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ  ΧΡΕΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Για «ολοκληρωτικές αντιλήψεις, επικίνδυνες για τη Δημοκρατία» μίλησε από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ DOCUMENTO

Το τελευταίο χρόνο η εφημερίδα ντοκουμέντο του Κώστα Βαξεβάνη που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ έχει  κυκλοφορήσει τουλάχιστον εφτά φορές με πρωτοσέλιδα εναντίον της Μαρέβας Γκραμπόφσκι. Ο εκδότης ,  με μια ανάρτηση, καταδίκασε την επίθεση αλλά άφησε και υπονοούμενα:

«Καλά θα κάνει όμως ο Μητσοτάκης πριν μιλήσει για στοχοποίηση να εξετάζει και το ενδεχόμενο να είναι κανένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών με τους ποινικούς συνεταίρους της γυναίκας του ή άλλου είδους... δυσαρεστημένους. Άντε».  

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΝΕΛ: ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ Η ΜΑΡΕΒΑ ΓΚΡΑΜΠΟΒΣΚΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟFF SHORE ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου καταδίκασε την επίθεση αλλά με αστερίσκους.

 «Ελέγχεται για τις  off shore εταιρείες, πρόκειται για την σύζυγο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης  ο οποίος διεκδικεί την ηγεσία της χώρας και πρέπει να ελεγχθεί» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, στο «Πρωινό Σκάι».  

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ  Ή ΑΝΟΗΣΙΑ;

 «Είναι ή αθλιότητα ή ανοησία. Ας διαλέξει η εκπρόσωπος του κ. Καμένου  ποια από τις δύο την εκφράζει περισσότερο. Όταν είσαι στην πολιτική πρέπει να προσέχεις και πως κινείσαι και τι λες» σχολίασε ο Καθηγητής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου της Κύπρου και πρώην υπουργός Θεόδωρος Ρουσόπουλος στον Σκάι 100,3.        

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΟΙ ΔΡΑΣΖΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΓΚΑΖΑΚΙΑ

«Δε νομίζω ότι έχει στοχοποιηθεί άλλη γυναίκα πολιτικού στη νεότερη ιστορία όσο αυτή… Πρόκειται για εκτελεστικό βραχίονα του ΣΥΡΙΖΑ» υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Σκάι.      

Όλα τα κόμματα πάντως καταδίκασαν την επίθεση. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top