Μήνυμα εθνικής ενότητας από Παυλόπουλο: Να είμαστε ενωμένοι στα σημαντικά

Ανακηρύχτηκε επίτομος δημότης Πύργου

Μήνυμα εθνικής ενότητας έστειλε ο Προκόπης Παυλόπουλος, σε μία περίοδο που η πολιτική ζωή της χώρας έχει «βγάλει μαχαίρια» για την υπόθεση της Novartis.

«Εμείς, οι Έλληνες, οφείλουμε, για να υπερασπισθούμε την ιστορία μας αλλά και για ν' αποδείξουμε ότι είμαστε άξιοι απόγονοι μεγάλων προγόνων, να πορευθούμε προς το μέλλον που μας αναλογεί υπό όρους αρραγούς ενότητας, μπροστά στα μεγάλα και τα σημαντικά. Διότι έχουμε χρέος να θυμόμαστε ότι μεγαλουργήσαμε ενωμένοι, αλλά και θρηνήσαμε διχασμένοι, και μάλιστα με απώλειες που αφορούν τον εθνικό μας κορμό. Κι αυτό δεν πρέπει, κατ' ουδένα τρόπο, να επαναληφθεί στο μέλλον» είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από τον Πύργο, όπου ανακηρύχτηκε επίτομος δημότης Πύργου.

«Μπροστά στις νέες γενιές που έρχονται, αλλά και σε τούτη τη νέα γενιά που πλήρωσε τα δικά μας λάθη, δεν μπορεί να μην της κληροδοτήσουμε, τουλάχιστον έστω και την τελευταία στιγμή, το μέλλον που της ανήκει» πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Παυλόπουλος, ο οποίος επισκέφθηκε την πόλη της Πελοποννήσου με αφορμή την εορτή του πολιούχου Αγίου Χαραλάμπους

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top