Λυκουρέντζος: Υπάρχει σκοπιμότητα στο θέμα της Novartis

Μίλησε για μη πολιτικά πρόσωπα

Για σκοπιμότητα μη πολιτικών προσώπων μίλησε ο Ανδρέας Λυκουρέντζος αναφορικά με την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Όπως είπε στο Σκάι ο πρώην υπουργός Υγείας,  «τα πρόσωπα που με κατηγορούν μπορεί να είναι και από την ίδια την εταιρεία ή ανταγωνιστές της».

Ο ίδιος είπε ότι δεν είχε καμία επικοινωνία με τον – τότε – αντιπρόεδρο της Novartis, κ. Φρουζή, πέραν την καθιερωμένων επαφών.

«Σύμφωνα με τον προστατευόμενο μάρτυρα η συναλλαγή έγινε μέσω τηλεφώνου, μέσω sms που αντάλλαξα με τον Φρουζή. Είπα να ανοιχτούν όλα τα κινητά και τα προσωπικά μου σταθερά. Αν είχα την παραμικρή ένοχη θα είχα κρυφτεί» τόνισε.

Γεωργιάδης: Πιστεύω ότι έχει χρηματιστεί τουλάχιστον ένας μάρτυρας στην Ελλάδα

Στην εκπομπή παρενέβη ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος κάλεσε τον κ. Σαράκη να απαντήσει εάν οι μάρτυρες στην Αμερική έχουν πει το όνομά του. Ο δικηγόρος αρνήθηκε και ο κ. Γεωργιάδης είπε πως θα αιτηθεί την κλήση του στον αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.

Παράλληλα, σχολιάζοντας τη μαρτυρία στην ελληνική δικογραφία ότι έκανα ξέπλυμα μέσω των εκπομπών του για την πώληση βιβλίων: «Εγώ δεν έχω δικαιώματα σε αυτή τη χώρα; Δεν πρέπει να μάθω ποιος τα λέει αυτά για να μπορέσω να κάνω μήνυση και αγωγή, εμπλέκοντας την επαγγελματική μου δραστηριότητα που κάνω από τα 19 μου; Εγώ πιστεύω ότι ειδικά η μάρτυρας 3, που υποψιάζομαι ποια μπορεί να είναι γιατί το όνομά της κυκλοφορεί και στην πιάτσα, έχει πάρει και λεφτά για να πει αυτά που έχει πει».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top