Θα μάθουμε την αλήθεια για την υπόθεση Novartis ή θα παραγραφεί;

Το σχόλιο της Κ. Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα

Στα πολλά «μποφόρ»  και στην πραγματική θύελλα που έχει ξεσπάσει για την υπόθεση της Novartis αναφέρθηκε η Κάτια Μακρή  στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.  «Είναι πολύ λογικό:  Ποτέ δεν είχαμε σκάνδαλο στο οποίο να εμπλέκονται 10 πολιτικά στελέχη και δύο πρώην πρωθυπουργοί» τόνισε η σχολιάστρια του Star.  

Όπως πρόσθεσε η ΝΔ καταγγέλλει ότι δεν έβγαινε το Σκοπιανό στην κυβέρνηση και το μεθόδευσε όλο αυτό για να αλλάξει την ατζέντα,  αλλά η  κυβέρνηση απαντά ότι η ΝΔ ειναι σε πανικό απο αυτήν την υπόθεση και το δείχνει.

Όσον αφορά το αν  θα μάθουμε έστω για μια φορά την αλήθεια σε μια τόσο δύσοσμη υπόθεση  με μίζες, βαλίτσες και διαπλοκή, η Κ. Μακρή επισήμανε:

«Η απιστία ειναι περιγεγραμμένο αδίκημα. Αν δηλαδή αποδεδειχθεί ότι ένας υπουργός ζημίωσε με την απόφασή του το κράτος , αυτό εχει παραγραφεί. Αυτό που δεν παραγράφεται ειναι το ξέπλυμα μαύρου χρήματος , αν αποδεδειχθεί δηλαδή ότι πήραν λεφτά , όπως ακριβώς έγινε με τον Τσοχατζόπουλο.

Αν αποδειχθεί θα είναι τεράστια υπόθεση, γιατι κάποιος ή  κάποιοι επίορκοι θα πάνε φυλακή. Αν  δεν αποδεδειχθεί όμως, θα εχει μείνει απλώς η ρετσινιά και θα ειναι ακόμη μια υπόθεση για την οποία δεν θα έχουμε μάθει ποτέ  τι πραγματικά συνέβη».

Διαβάστε επίσης:  

Καταιγίδα αποκαλύψεων για μίζες της Novartis σε βαλίτσες!

Μήνυση κατά Τσίπρα-Παπαγγελόπουλου καταθέτει ο Σαμαράς- Δείτε το video

Mαξίμου για την υπόθεση Novartis: Η ΝΔ βρίσκεται σε πανικό

Τζανακόπουλος: Θα διαχειριστούμε με σοβαρότητα το θέμα της Novartis

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top