Σφαγή! Καμμένος κατά ΣΥΡΙΖΑ: Χαφιές ο Παπαδημούλης, για σεξολόγο οι «53» - Ζαχαριάδης: Εμείς σε κάναμε αντιπρόεδρο!

Σκληρή κόντρα στον απόηχο του συλλαλητηρίου

Σε πολύ υψηλούς τόνους συνεχίζεται η κόντρα του Δημήτρη Καμμένου με στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και αντιπρόεδρος της Βουλής έδωσε το παρών στο συλλαλητήριο και εκτίμησε πως ο κόσμος «ήταν πάνω από μισό εκατομμύριο με εξακόσιες χιλιάδες».

«Η απαξίωση του μηνύματος πάει πάνω στον αριθμό, το μήνυμα δεν το πιάνει κανείς. Το μήνυμα είναι δεν θα δώσουμε τον όρο “Μακεδονία”. O κόσμος ήταν πάνω από μισό εκατομμύριο και πως αυτό μεταφράζεται σε ένα 10% σε εκλογικό ποσοστό. Αυτό το κομμάτι του ελληνικού λαού δεν μπορείς να μην το ακούς. Δεν μπορεί η κυβέρνηση να πορευτεί με τον ίδιο τρόπο» σημείωσε ο κ. Καμμένος μιλώντας στον Σκάι.

Διαβάστε ακόμη: Τριγμοί στην κυβέρνηση: Το δημοψήφισμα για τη Μακεδονία τορπιλίζει τις σχέσεις Τσίπρα-Καμμένου

Ο ίδιος, άσκησε σκληρή κριτική στην ΕΛΑΣ για τις εκτιμήσεις περί του αριθμού των διαδηλωτών λέγοντας πως η ανακοίνωση «κάνει ρεζίλι αυτόν που την έβγαλε, ως μη όφειλε».

Ο κ. Καμμένος επέκρινε και το Μέγαρο Μαξίμου, που αποδόμησε τη συμμετοχή του κόσμου στο συλλαλητήριο: «Δεν μπορώ να φανταστών ότι ο πρωθυπουργός ταυτίζεται με το γραφείο Τύπου του, με αυτή την ανακοίνωση».

Διαβάστε ακόμη: Απίστευτη επίθεση από Καμμένο στον Παπαδημούλη: «Ο ρουφιάνος βρήκε άλλο ρουφιάνο»!

«Δεν μπορείς να λες στον κόσμο να κατέβει σε πορείες για το ασφαλιστικό και όχι μόνο να λες μην πας στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία αλλά και να χαρακτηρίζεις όσους πηγαίνουν» είπε στη συνέχεια, ασκώντας κριτική και στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Καμμένος επέμεινε και στον όρο «πολιτικός χαφιές» για τον Δημήτρη Παπαδημούλη και είπε πως περιμένει να δει εάν θα κάνει επίσημη ενημέρωση στους ευρωβουλευτές και το συλλαλητήριο του Συντάγματος.

Τέλος, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ επιτέθηκε και στους «53» που έχουν χαρακτηρίσει «παρά φύσιν» τη συνεργία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: «Ξέρω πως αυτοί που το λένε έχουν ψυχολογικά προβλήματα. Εδώ μας είπαν ότι έχουμε σχέση παρά φύσιν. Δεν ξέρω, αυτό μου κάνει λίγο σεξουαλικό πρόβλημα. Να το λύσουν. Σε σεξολόγο». 

Ζαχαριάδης: Εμείς σε κάναμε αντιπρόεδρο!

«Πολιτικός χαφιές ο Παπαδημούλης; Τι πράγματα είναι αυτά;» απάντησε ενοχλημένος ο Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στο ίδιο κανάλι λίγα λεπτά μετά τον κ. Καμμένο.

«Μπορεί σε ένα ζήτημα με τους ΑΝΕΛ να έχουμε διαφορετική άποψη. Έχουμε καλή συνεργασία. Και αυτές οι δηλώσεις είναι έξω από το κλίμα» πρόσθεσε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως «η επανάληψη αυτών των δηλώσεων δείχνει ότι δεν είναι κάτι που του έχει ξεφύγει του κ. Καμμένου».

Στη συνέχεια πέταξε ένα καρφί για τον κ. Καμμένο: «Όταν πριν από έξι μήνες ο Δημήτρης Καμμένος ζήτησε να γίνει αντιπρόεδρος της Βουλής, η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ τον στήριξε. Τότε δεν είχε μιλήσει με αυτόν τον απαξιωτικό τρόπο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top