Aπειλές εναντίον πολιτικών: «3 σφαίρες για τους προδότες»!

Πολιτική κόντρα και καταδίκη στα κηρύγματα μίσους από τους διοργανωτές του συλλαλητηρίου

Στις απειλές προς τον υπουργό Εξωτερικών Κοτζιά και στο πώς αντέδρασε ο ίδιος ο Υπουργός αναφέρθηκε το ρεπορτάζ του Star για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Διαβάστε επίσης: Τόσκας: Έστειλαν απειλητική επιστολή στον Κοτζιά – «Έχουμε τρεις σφαίρες για σένα»

 Είχαν προηγηθεί ακροδεξιά κηρύγματα μίσους ενόψει του συλλαλητηρίου.

 «Μία σφαίρα για τον εχθρό, δύο για τους προδότες, αν χρειαστεί και τρεις. Εάν δεν  τους τελειώσουμε έχουμε τελειώσει» αναφέρει στο  κήρυγμα μίσους της, η  Λίνα Παυλίδου πρόεδρος του κόμματος «Ελλήνων Πολιτεία», η οποία δυναμίτισε το κλίμα.

«Την Κυριακή 4 /2 πάμε να τους χτυπήσουμε στο κεφάλι , πάμε να τους αποτελειώσουμε» αναφέρει η ίδια στο «κήρυγμά της».  

ΚΟΤΖΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΔ

Ο Υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι έχει στοχοποιηθεί και κάλεσε την Εκκλησία και τη ΝΔ να καταδικάσουν τις απειλές.   

«Επί χρόνια συγκεκριμένα συστήματα, έντυπα και κανάλια με συκοφαντούν ώστε να με στοχοποιήσουν. Τους ενοχλεί ότι δεν με κρατά κανείς. Είναι οι ηθικοί αυτουργοί των απειλών για τη σωματική ακεραιότητα και ζωή μου. Περιμένω ΝΔ και Ιερά Σύνοδος να τις καταδικάσουν χωρίς μεν και αλλά»  έγραψε στο twitter.  

 ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙXΜΕΣ ΤΟΥ Ν.ΚΟΤΖΙΑ

Κύκλοι της Ιεράς Συνόδου δεν έκρυψαν την ενόχληση τους για τα υπονοούμενα του Υπουργού Εξωτερικών. «Ουδείς μπορεί να αντιληφθεί γιατι ο κ. Κοτζιάς , αυτή τη φορά επωνύμως  απευθύνεται στην Ιερά Σύνοδο και την Εκκλησία. Προφανώς η καταδίκη είναι αυτονόητη».

ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΚΟΤΖΙΑ: ΣΚΛΗΡΗ ΚΟΝΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΑΚΡΑΙΟΥΣ

 Η κυβέρνηση  έριξε τα βέλη της εναντίον της Νέας Δημοκρατίας.   «Μετά τις «σφαίρες για τους προδότες» που υποσχόταν,  χαϊδεύει τα αυτιά των ακραίων και δεν καταδικάζει τις φασιστικές απειλές , η επικεφαλής ακροδεξιού κόμματος  σε κάλεσμά της για το συλλαλητήριο της Κυριακής, σήμερα οι σφαίρες έφθασαν με απειλητικές επιστολές στον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά»  υποστηρίζει η Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΒΙΑ

Η Νέα Δημοκρατία επέστρεψε τις κατηγορίες στην κυβέρνηση, καταδίκασε τις απειλές,  ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης,  από την Καλαμάτα και την γιορτή της Υπαπαντής μίλησε με νόημα για τον σημασία της πίστης και της ορθοδοξίας.

«Η Ορθοδοξία μας είναι πάντα μια πηγή ενότητας για το Έθνος μας, στις δύσκολες περιόδους που αυτό περνά» τόνισε.

ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΙΣΟΥΣ ΓΙΑ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

Η Γενική Γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων  Μαρία Γιαννακάκη με αποκλειστική δήλωση στο Star  αποκάλυψε ότι  έκανε αναφορά στην εισαγγελία για τις δηλώσεις Παυλίδου. «Θεώρησα υποχρέωσή μου να το διαβιβάσω στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου  για να διερευνήσει ποινικά κολάσιμες πράξεις»  τόνισε η κ. Γιαννακάκη.  

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ: ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ- ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΜΑΣ Η Λ.ΠΑΥΛΙΔΟΥ

Οι διοργανωτές πάντως δηλώνουν άγνοια για την Λίνα Παυλίδου και επισημαίνουν ότι δεν έχει καμία σχέση με το συλλαλητήριο.

 «Δεν τη γνωρίζει κανείς , το όνομα σήμερα το μάθαμε. Εκτιμώ ότι ο εισαγγελέας  θα επέμβει εδώ,  γιατι πρόκειται για απειλή» δήλωσε ο Γιώργος Τάτσιος, Πρόεδρος της  Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top