Γενική απεργία και Πανεθνική Ημέρα Δράσης αποφάσισε η ΓΣΕΕ

Ως αντίδραση «στον Αρμαγεδώνα των μέτρων που υλοποιεί και αυτή η κυβέρνηση»

Γενική απεργία - Πανεθνική Ημέρα Δράσης αποφάσισε η ΓΣΕE

Γενική απεργία και Πανεθνική Ημέρα Δράσης αποφάσισε το Γενικό Συμβούλιο της ΓΣΕΕ, ως αντίδραση «στον Αρμαγεδώνα  των μέτρων που υλοποιεί και αυτή η κυβέρνηση», όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται  στη σχετική ανακοίνωση.  

Στην ανακοίνωση αναφέρεται συγκεκριμένα:

«Συνεδρίασε το Γενικό Συμβούλιο της ΓΣΕΕ και εκτιμώντας τη σκληρή πραγματικότητα, όπως αυτή διαμορφώνεται από τον σφικτό εναγκαλισμό της κυβέρνησης με τα μνημόνια, αποφάσισε:

•       Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων της ΓΣΕΕ, με την πραγματοποίηση Πανεθνικής Ημέρας Δράσης, που εκτός από Γενική Απεργία θα περιλαμβάνει διάφορες μορφές κινητοποιήσεων.

•       Η Πανεθνική Ημέρα Δράσης, θα γίνει σε συνεργασία με όλες τις οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών. Μία συμμαχία ενάντια στις καταστροφικές κυβερνητικές πολιτικές, με αιτήματα που οριζόντια αφορούν όλους.

•       Για το σκοπό αυτό θα συγκροτηθεί συντονιστική επιτροπή, με τη συμμετοχή εκπροσώπων και των κοινωνικών και επιστημονικών φορέων της χώρας, ώστε τόσο η απεργία στο πλαίσιο της Πανεθνικής Δράσης, όσο και οι υπόλοιπες κινητοποιήσεις, να οργανωθούν και να επιτύχουν και στους 52 νομούς της χώρας.

•       Η ΓΣΕΕ θα συνεχίσει την αγωνιστική της απάντηση ενάντια στον Αρμαγεδώνα των μέτρων που υλοποιεί και αυτή η κυβέρνηση.

•       Όσο ακολουθείται η ίδια αδιέξοδη πολιτική των περικοπών, της φοροεπιδρομής, των μειώσεων στους μισθούς, όσο η ανεργία βρίσκεται στα ύψη, όσο ολόκληρη η ελληνική κοινωνία στενάζει, ο αγώνας είναι μονόδρομος».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top