Κ. Μακρή: Το σύνδρομο των επωνύμων - Παρανομούν και ζητούν και τα ρέστα

Ζουν σε μια παράλληλη χώρα και θεωρούν ότι έχουν στα πάντα ασυλία

Το «σύνδρομο των επωνύμων» στη χώρα μας, οι οποίοι παρανομούν και «ζητούν και τα ρέστα», σχολίασε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, με αφορμή  το επεισόδιο του τραγουδιστή Στέλιου Διονυσίου εις βάρος αστυνομικού, αλλά και όχι μόνο αυτό.      

«Πάσχουμε σε αυτή τη χώρα απο το σύνδρομο των επωνύμων και της αλαζονείας πολλών απο αυτούς. Πάσχουμε απο πολιτικούς, δικηγόρους,  καλλιτέχνες, κάθε λογής προέδρους που θεωρούν ότι ειναι πάνω απο το νόμο και που –δυστυχώς- επί σειρά ετών ειναι κι όλας. Μέχρι και υπάλληλος της Βουλής - με τις πλάτες αυτού που την διόρισε προφανώς -  πήγε να παρανομήσει και ζήταγε και τα ρέστα» τόνισε η Κ. Μακρή.

Η σχολιάστρια του Star πρόσθεσε:

«Όλοι αυτοί ζουν σε μια παράλληλη χώρα.  Φορολογικά; Οι υποθέσεις τους εξαφανίζονται. Στην τροχαία; Οι  κλήσεις τους σβήνονται. Στις τράπεζες; Τα δάνειά τους ειναι «κόκκινα», αλλά κάποιου άλλου το σπίτι βγαίνει στον πλειστηριασμό. Νομίζουν ότι έχουν μια ασυλία που τους επιτρέπει να κάνουν τα πάντα,χωρίς καμια συνέπεια και σε βάρος βεβαίως όλων των υπολοίπων».  

Κατέληξε στο σχόλιό της η Κ. Μακρή:

«Μπράβο στους αστυνομικούς που έκαναν  τη δουλειά τους και τους υπενθύμισαν ότι υπάρχει ένας νόμος για όλους. Προς το παρόν βεβαίως, αυτές οι δυο τρεις καταγγελίες του τελευταίου διαστήματος   ειναι η εξαίρεση στον κανόνα. Μακάρι να γίνουν ο κανόνας». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top