Κόντρες, σενάρια και… βίντεο για το Σκοπιανό

Η δέσμευση Καμμένου ότι δεν θα ρίξει την κυβέρνηση και η σκληρή κόντρα κυβέρνησης-ΝΔ

Δέσμευση ότι οι ΑΝΕΛ δεν θα ρίξουν την κυβέρνηση για το όνομα των Σκοπίων ανέλαβε σήμερα ο Πάνος Καμμένος ενώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας διαμήνυσε στα Σκόπια ότι για να μπουν στους ευρωατλαντικούς θεσμούς θα πρέπει να αλλάξουν το Σύνταγμά τους.

«Αν η χώρα αυτή θέλει μα έχει πρόσβαση στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ θα πρέπει να επιφέρει όλες εκείνες τις αλλαγές που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αλυτρωτισμού στο Σύνταγμά της» τόνισε ο Προκόπης Παυλόπουλος.

 ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Σε έκτακτη συνεδρίαση  οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεσμεύτηκαν ότι  θα παραμείνουν στην κυβέρνηση παρά την διαφωνία τους στη χρήση της λέξης «Μακεδονία».

«Κάναμε μια έντιμη συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα  και θα την υπηρετήσουμε μέχρι το τέλος της λαϊκής εντολής, το τέλος της τετραετίας» δήλωσε ο κ. Καμένος μετά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ.

Ο Πάνος Καμμένος έκανε συστάσεις να πέσουν οι τόνοι απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και αποκάλυψε ότι η οικογένεια του θα παραστεί στο συλλαλητήριο μιας και ο ίδιος θα απουσιάζει στο εξωτερικό.

 «Κανένα  απολύτως θέμα δεν υπάρχει σε σχέση με τη σταθερότητα της  κυβέρνησης» είχε δηλώσει νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος  Δημήτρης Τζανακόπουλος στον Real Fm.  

 ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΟΛΥΣ ΑΝΕΛ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Το  Κίνημα Αλλαγής διαμήνυσε ότι δεν θα αντικαταστήσει τους ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση.

«Δεν μας ενδιαφέρει κανένα υπουργείο με πρωθυπουργό τον κ Τσίπρα» ανέφερε στο ίδιο πνεύμα ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης στον Σκάι.    

ΣΚΛΗΡΗ ΚΟΝΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΝΔ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΜΕ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

 Σκληρή κόντρα ξέσπασε μεταξύ  κυβέρνησης και ΝΔ για το Σκοπιανό και με αφορμή video που έδωσε στη δημοσιότητα το Μέγαρο Μαξίμου, καλώντας  τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας  να δηλώσει αν συμφωνεί με όσα έλεγε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης το 1994, ενώ με βίντεο απάντησε και η ΝΔ, επικαλούμενη τις αντιτιθέμενες δηλώσεις Τσίπρα –Καμμένου.

Διαβάστε επίσης:   Video… πόλεμος μεταξύ Μεγάρου Μαξίμου και ΝΔ για το Σκοπιανό  

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top