Στον Παυλόπουλο σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας για το Σκοπιανό

Προγραμματισμένη για αύριο η ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών - Πρώτη ανάρτηση: 12:59

Στο Προεδρικό Μέγαρο θα μεταβεί σήμερα το απόγευμα στις 18:30 ο Αλέξης Τσίπρας για να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σχετικά με τις συνομιλίες που είχε με τον Σκοπιανό πρωθυπουργό, Ζόραν Ζάεφ στο Νταβός σχετικά με την ονομασία της ΠΓΔΜ. 

Αύριο μάλιστα ο πρωθυπουργός θα έχει κατ' ιδίαν συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς στο Μέγαρο Μαξίμου, ώστε να ενημερώσει κι εκείνους για το Σκοπιανό. 

Στην ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών θα προσέλθει και ο πρόεδρος της ΝΔ, αν και πηγές της Πειραιώς θεωρούν ότι είναι πεπερασμένος ο χρόνος της ενημέρωσης για το ζήτημα αυτό. Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες το ραντεβού κλείστηκε για αύριο στις 10.30 το πρωί.

Το ραντεβού με την Φώφη Γεννηματά κλείστηκε για τις 12.30 αύριο το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν η κα Γεννηματά είπε στον κ. Τσίπρα ότι συνεχίζει να κάνει μυστική διπλωματία και του ζήτησε συμβούλιο πολιτικών αρχηγών.

Για τις 13.30 κλείστηκε το ραντεβού με τον γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ

Σημειώνεται ότι σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας ενημέρωσε κατ' ιδίαν για το ίδιο θέμα τον υπουργό Άμυνας, Π. Καμμένο, ενώ είχε συνάντηση και με τον υπουργό Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά. 

Στις 15:00 μάλιστα συγκαλεί μίνι υπουργικό συμβούλιο στο Μέγαρο Μαξίμου για να ενημερώσει για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις. Σε αυτό θα συμμετέχει το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top