Καμμένος για ονομασία: Δεν θα γίνουμε αριστεροί, καμία χρήση του όρου «Μακεδονία»

Εκτίμησε πως δεν θα υπάρξει λύση άμεσα

«Έχουμε σαφή στάση που την έχουμε δείξει, δεν θα δεχτούμε κανένα παράγωγο του όρου Μακεδονία» είπε ο Δημήτρης Καμμένος στον ΑΝΤ1, αναφερόμενος στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ σχολίασε τις δηλώσεις του κ. Σκουρλέτη πως ήταν λάθος η συμμετοχή των βουλευτών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην κυβέρνηση: «Να προσέχουμε τα καπελώματα, το συλλαλητήριο ήταν εθνικό και υπερκομματικό. Όποιος δεν έπιασε το μήνυμά του, έκανε λάθος και θα τον γράψει η ιστορία με σκούρα γράμματα. Εγώ θεωρώ λάθος την κομματική γραμμή να μην πάνε στο συλλαλητήριο οι Μακεδόνες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Καμμένος είπε πως δεν θα ψηφίσει κανένα από τα 5 ονόματα που έχει προτείνει ο Μάθιου Νίμιτς καθώς «παραπέμπουν σε αλυτρωτισμό».

Αναφορικά με τη διαπραγμάτευση, δήλωσε σίγουρος πως ο κ. Τσίπρας «δεν θα αφήσει περιθώρια αλυτρωτισμού στο Σύνταγμα ούτε θα φέρει μια πρόταση που δεν επιλύσει όλα τα υπόλοιπα (Εκκλησία, εθνική ταυτότητα, κλπ)».

«Εμείς, οι ΑΝΕΛ, προσέχουμε για να έχουμε. Δεν θα γίνουμε αριστεροί, Δεν ξυπνήσαμε μία μέρα να γίνουμε διεθνιστές» τόνισε ο ίδιος, εκτιμώντας πως δεν θα υπάρξει λύση άμεσα για το Σκοπιανό.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top