Ταλαιπωρία για τον Τσίπρα! Έφτασε με τα πόδια και εν μέσω σφοδρής χιονοθύελλας στο Νταβός

Θα έχει συναντήσεις σήμερα με ξένους ηγέτες και επιχειρηματικά funds

Μεγάλη ταλαιπωρία περίμενε τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα στο Νταβός, καθώς έφτασε εν μέσω σφοδρής χιονοθύελλας που προκάλεσε μποτιλιάρισμα πολλών χιλιομέτρων, ενώ οι αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή για την εκδήλωση χιονοστιβάδας.

Ο κ. Τσίπρας και η συνοδεία του, που θα συμμετάσχουν στις εργασίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ αναγκάστηκαν να διαβούν μια απόσταση δύο χιλιομέτρων με τα πόδια, προκειμένου να φτάσουν στο κτίριο, όπου φιλοξενείται το φόρουμ, καθώς τα αυτοκίνητα της ελληνικής αποστολής ακινητοποιήθηκαν σε ένα απίστευτο μποτιλιάρισμα στην είσοδο της πόλης.

Ο πρωθυπουργός δεν κατάφερε τελικά να είναι στην ώρα του και ξεκίνησε το πρόγραμμά του με μια μικρή καθυστέρηση, ξεκινώντας τις συναντήσεις του αρχικά με τον Ελληνοαυστραλό επενδυτή Άντριου Λιβέρης και μετά με τον διευθύνοντα σύμβουλο, πρόεδρο και CEO της oλλανδικής εταιρείας Ahold Delhaize, Dick Boer.

Η ταλαιπωρία του μάλιστα συνεχίστηκε και μετά την ολοκλήρωση των επαφών του, καθώς αποχώρησε από το φόρουμ και πάλι με τα πόδια, καθώς η χιονοθύελλα δεν έδειχνε να υποχωρεί.

Ο καιρός στο Νταβός είναι πολύ άσχημος με το χιόνι σε ορισμένα σημεία να φτάνει ακόμα και τα δύο μέτρα, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις των πολιτών.

Στο πολυτελές θέρετρο της Ελβετίας εκτιμάται ότι θα καταφτάσουν 3.000 συμμετέχοντες, μεταξύ των οποίων 70 επικεφαλής κρατών ή κυβερνήσεων και 38 επικεφαλής μεγάλων διεθνών οργανισμών. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top