Κ. Μακρή: Επεκτείνουν τη δράση τους οι αντιεξουσιαστές στο κέντρο της Αθήνας

Αντί για ορμητήριο γνώσης, ορμητήριο βίας το Οικονομικό Πανεπιστήμιο

«Oι αντιεξουσιαστές πέρασαν κι από την άλλη πλευρά της Αλεξάνδρας,  επιχειρώντας να δημιουργήσουν νέα εστία δράσης – ένα νέο άβατο- προς την ΑΣΟΟΕ. Αφού  δεν υπάρχει καμια αντίσταση,  αποφάσισαν να επεκταθούν» τόνισε η Κάτια Μακρή στο  κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, σχετικά με την επίθεση σήμερα σε υποκατάστημα τράπεζας, στο οποίο προκάλεσαν υλικές ζημιές.  

«Σήμερα δε, αυτοί που τα έσπασαν, βγήκαν από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο και ξαναμπήκαν σε αυτό με όλο τον εξοπλισμό τους, λοστάρια, σφυριά, ό,τι είχαν. Πριν δύο μήνες το πρυτανικό συμβούλιο είχε διακόψει τα μαθήματα ζητώντας βοήθεια απο την πολιτεία για τους αντιεξουσιαστές , το παραεμπόριο , τους χρήστες  ναρκωτικών» πρόσθεσε η σχολιάστρια του Star .

Όπως διευκρίνισε, απ’ όλους τους αρμόδιους, η μόνη που συγκινήθηκε ήταν η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου,  που έκανε κάποια προγράμματα για τους τοξικομανείς και η κατάσταση κάπως βελτιώθηκε, έστω και  συγκυριακά.

Κατέληξε στο σημερινό της σχόλιο η Κ. Μακρή:

«Οι υπόλοιποι έκαναν ότι δεν άκουσαν. Κανένα αφτί δεν ίδρωσε.  Κι έτσι είμαστε η μοναδική ίσως χώρα της Ευρώπης που το Πανεπιστήμιό μας δεν ειναι ορμητήριο γνώσης αλλά βίας. Κι εμείς αυτό το ανεχόμαστε».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top