Κ. Μακρή: Πείσθηκαν οι βουλευτές, δεν πείσθηκε η κοινωνία

Καβγάς στη Βουλή για τα επιδόματα και την πελατειακή λογική

«Οι βουλευτές βεβαίως πείσθηκαν» τόνισε η Κάτια Μακρή στο σχόλιό της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, σχετικά με την υπερψήφιση του νομοσχεδίου στη Βουλή, αλλά διερωτήθηκε αν πείσθηκε και η κοινωνία.       

«Οι 70.000 τρίτεκνοι και οι πολύτεκνοι– που ξαφνικά απο αύριο το πρωί θα χάσουν ένα μεγάλο μέρος η όλο το επίδομα που ήταν 500 ευρώ τον χρόνο για κάθε παιδί - δεν ξέρω πώς άκουσαν αυτή τη θολή υπόσχεση περί αποκατάστασης των επιδομάτων. Όμως,  από τη συζήτηση στη Βουλή κρατάω μια αποστροφή του πρωθυπουργού, που είπε στον κ. Μητσοτάκη ότι η ΝΔ έδινε τα επιδόματα στους τρίτεκνους και πολύτεκνους για ψηφοθηρικούς λόγους» τόνισε η σχολιάστρια του Star.

Κατέληξε στο σχόλιό της η Κ. Μακρή:

«Ειλικρινά αναρωτιέμαι:  Δηλαδή οι τρίτεκνοι ψηφίζουν ΝΔ και όσοι έχουν ένα η δυο παιδιά ΣΥΡΙΖΑ; Είναι αυτή λογική για να μοιράζεις τα επιδόματα;  Έχουμε σοβαρό δημογραφικό πρόβλημα  και αντί να εκπονηθεί μια εθνική στρατηγική για το ποιος πρέπει να πριμοδοτηθεί, το δικό μας κριτήριο, εν έτει 2018, είναι ποιος ψηφίζει ποιον».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top