«Δεν έχουμε κανένα θρίλερ στην κοινοβουλευτική ομάδα, άλλοι διαμαρτύρονται για τις απεργίες, άλλοι στέλνουν επιστολές για τα επιδόματα, άλλοι για τα καζίνο. Στο δια ταύτα όλοι ψηφιζουν. Θυμώνουν και…  ψηφίζουν!» τόνισε η Κάτια Μακρή στο σημερινό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, για την στάση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα ακόμη πολυνομοσχέδιο με μέτρα.     

«Αυτό που πραγματικά ζορίζει το Μαξίμου ειναι ο ακτιβισμός του ΠΑΜΕ, του ΚΚΕ δηλαδή. Βγαίνει πολύ επιθετικά απο τα αριστερά, κτυπάει την κυβέρνηση στο μαλακό της υπογάστριο  για θέματα  όπως ειναι οι απεργίες, την πλαγιοκοπεί και επιχειρεί να προσελκύσει δυσαρεστημένους ψηφοφόρους. Με αυτήν  την τακτική επιχειρεί να εξαφανίσει πολιτικά  τον Λαφαζάνη και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Θέλει δηλαδή να ηγεμονεύσει σε όλο αυτό το κομμάτι» πρόσθεσε η σχολιάστρια του Star.

H K. Mακρή κατέληξε στο σημερινό της σχόλιο:  

«Το Μέγαρο Μαξίμου πιστεύει ότι αυτό ειναι συγκυριακό. Από το ΚΚΕ όμως λένε ότι θα αναλάβουν πλέον δράση και στους πλειστηριασμούς. Είναι ένα μπρα ντε φερ, που θα έχει πολλές συνέχειες».

Tags: