Μπακογιάννη για Σκοπιανό: Η κυβέρνηση κάνει εν κρυπτώ διπλωματία

«Ο κ. Καμμένος όπως έφαγε όλες τις κόκκινες γραμμές του θα φάει κι αυτήν»

Μπακογιάννη: Εν κρυπτώ διπλωματία από κυβέρνηση για Σκοπι

«Η κυβέρνηση κάνει εν κρυπτώ διπλωματία, ακολουθώντας μια τελείως διαφορετική πολιτική από αυτήν που ακολουθήσαμε εμείς στο Βουκουρέστι» είπε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον Αθήνα 9.84 για το Σκοπιανό.

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών και τομεάρχης Οικονομίας της ΝΔ τόνισε πως η λύση πρέπει να είναι ολική, επισημαίνοντας πως θα είναι λάθος το να σπάσει η κυβέρνηση τη λύση σε δύο επίπεδα, βάζοντας τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ με ένα όνομα και αφήνοντας τα υπόλοιπα για το μέλλον.

«Φαίνεται ότι αυτή τη στιγμή έχουμε στα Σκόπια μια διαφορετική αντίληψη από αυτή που είχε ο κ. Γκρουέφσκι» είπε η κα Μπακογιάννη, λέγοντας στη συνέχεια: «Η κυβέρνηση εμφανίζεται με τη γνωστή της ρητορική. Έκανε ένα βήμα προς τα εμπρός , αφού επί ένα μήνα δεν ξέραμε τι λέει, καθώς πριν από λίγες ημέρες είχαμε μια δήλωση του κ. Κοτζιά ότι διαπραγματεύεται σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό, δηλαδή erga omnes, τη θέση του Βουκουρεστίου».

Η ίδια επιτέθηκε στον κ. Καμμένο, προεξοφλώντας ότι θα αποδεχθεί όποια λύση έρθει: «Έχουμε τον κ. Καμμένο με τις γνωστές κωλοτούμπες. Περί αυτού δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία. Ο κ. Καμμένος και ΑΝΕΛ, προκειμένου να κρατήσουν την καρέκλα τους, θα ψηφίσουν τα πάντα. Όπως έφαγε τις κόκκινες γραμμές για τη φορολογία, τα Δωδεκάνησα , τον ΕΝΦΙΑ, θα φάει κι αυτό, γιατί καρέκλα στο μέλλον δεν ξαναβλέπει. Από εκεί άρα δεν υπάρχει σημαντικό πρόβλημα».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top