Πρώτη φορά πολιτική συνέντευξη από σύζυγο εν ενεργεία πρωθυπουργού

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωσή της Μπ. Μπαζιάνα «κάθε χρόνο στην επέτειο του δημοψηφίσματος κλαίω από νεύρα και οργή»

Αίσθηση έχει προκαλέσει η συνέντευξη της συζύγου του πρωθυπουργού στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Στα νεότερα αποσπάσματα που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας η Μπέτυ Μπαζιάνα μίλησε για το δημοψήφισμα του 2015, την αλλαγή στάσης του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για τη σχέση της με τα media.

Τις ημέρες του δημοψηφίσματος θυμάται η Μπέτυ Μπαζιάνα στην αμιγώς πολιτική συνέντευξη που παραχώρησε στην Εφημερίδα των Συντακτών

«Προσωπικά μιλώντας, τα τελευταία τρία χρόνια κάθε 5η Ιουλίου κλαίω από νεύρα, από οργή - ναι κυριολεκτώ. Πώς είναι δυνατόν να υποτιμήθηκε τόσο η γνώμη ενός λαού από τους ισχυρούς-δυνάστες του; Ποια "δημοκρατία" των ισχυρών μπορεί να αγνοήσει την επιλογή ενός λαού να ακολουθήσει άλλο δρόμο;»

Είναι πρώτη φορά που σύζυγος εν ενεργεία πρωθυπουργού παραχωρεί πολιτική συνέντευξη σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα και ασκώντας κριτική στους προκατόχους του συζύγου της.

Γεωργία Σαμαρά,  Άντα Παπανδρέουμ  Νατάσσα Καραμανλή, Δάφνη Σημίτη,  δεν είχαν δώσει κάποια πολιτική συνέντευξη τόσο κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργικής θητείας του συζύγου τους όσο και μετά, ενώ Δήμητρα Λιάνη και Μάργκαρετ  Παπανδρέου - Τσαντ έχουν δώσει συνεντεύξεις, αλλά αφότου ο Ανδρέας Παπανδρέου έφυγε από τη ζωή.

Η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα σχολιάζει τη σχέση της με τη δημοσιότητα ισχυριζόμενη ότι δεν παρακολουθεί τι λένε τα ΜΜΕ για την ίδια και πως όταν τυχαία πέσουν στην αντίληψή της γελάει.  

 «Το πώς θα αντιμετωπίσεις το θέμα της δημοσιότητας συνδέεται άμεσα με το κριτήριο που έχεις επιλέξει να σε καθορίσει σε βασικά θέματα της ζωής σου. Νομίζω ότι έδωσα τη συνειδητά τη μάχη ενάντια στην κουτσομπολίστικη δημοσιότητα της κλειδαρότρυπας και την κέρδισα. Κάθε δεύτερη Κυριακή πηγαίνω τα παιδιά μου θέατρο, μαθαίνει κανείς αν τα πήγα ή όχι; Πολύ νωρίς τα παιδιά βρέθηκαν στην παράδοξη θέση να βλέπουν ανθρώπους να καθυβρίζουν τον πατέρα τους» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Όσον αφορά την επαγγελματική της ανέλιξη σχολιάζει πως  «δεν δέχομαι μύγα στο σπαθί μου όταν με κατηγορούν ότι εκμεταλλεύομαι δήθεν την εξουσία του συζύγου μου για να προχωρήσω στη δουλειά μου».

Η κ. Μπαζιάνα υπερασπίστηκε τον σύζυγό της λέγοντας: «Ο Τσίπρας μέσα σε αυτή τη δίνη δεν άλλαξε τον χάρτη των αξιών του, δεν τάχθηκε υπέρ των ισχυρών.  Είναι πάντα με την πλευρά των ανθρώπων του μόχθου. Ποιος από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ επωφελήθηκε προσωπικά; Ποιος απέκτησε χρήματα στην πλάτη του ελληνικού λαού; Αν ξέρετε κάποιον να μου το πείτε. Πρώτη εγώ θα βγω στους δρόμους και θα διαμαρτυρηθώ».

Αιχμηρά σχολίασε τη συνέντευξη ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων  Βασίλης Λεβέντης:  «Όταν ένας πρωθυπουργός φθάνει στο σημείο να βγάζει τη γυναίκα του στο κλαρί, σημαίνει ότι είναι στο τέλος του και νιώθει ανασφάλεια».

Διαβάστε ακόμα:  

Μπέτυ Μπαζιάνα: «Πρώτη εγώ θα βγω στους δρόμους αν κάποιος από τον ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε χρήματα στην πλάτη του ελληνικού λαού»

Η πρώτη συνέντευξη της Μπέτυς Μπαζιάνα: «Ο Τσίπρας δεν είπε ψέματα»

Φωτογραφία: Εφημερίδα των Συντακτών, ADREA BONETI 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top