To βίντεο-ντοκουμέντο με Τούρκους ναρκέμπορους να πετούν κιβώτια με ναρκωτικά στη θάλασσα

Υπουργείο Εθνικής Άμυνας: Το Πολεμικό Ναυτικό δεν επεμβαίνει σε αστυνομικού τύπου επιχειρήσεις

Τούρκοι ναρκέμποροι πετούν κιβώτια με ναρκωτικά στη θάλασσα σε βίντεο ντοκουμέντο όπου φαίνεται να παρακολουθεί αμέτοχη φρεγάτα του πολεμικού μας Ναυτικού.

Οι εικόνες όπου οι ναρκέμποροι  του τουρκικού πλοίου "Μουράτ Τερζή" φέρονται να πετούν κιβώτια στην θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης είναι  εντυπωσιακές.

Το Λιμενικό ήταν απασχολημένο  εκείνη τη μέρα το Μάιο του 2016 στην φύλαξη του Ρώσου προέδρου Πούτιν  στη χώρα μας και πιο συγκριμένα στο Άγιο Όρος. Έτσι στην περιοχή έσπευσε η Φρεγάτα «Έλλη». Μόλις οι ναρκέμποροι είδαν το πολεμικό πλοίο άρχισαν να πετούν στην θάλασσα τα ναρκωτικά, όπως φαίνεται στο αποκαλυπτικό βίντεο που τραβήχτηκε με κινητό τηλέφωνο μέσα από τη φρεγάτα.

Οι εντυπωσιακές εικόνες ήρθαν στην δημοσιότητα μετά από ερώτηση του  Ανδρέα Λοβέρδου που ρωτά τον Πάνο Καμμένο γιατί δεν έγινε επέμβαση.

Διαβάστε επίσης: Ερώτηση Λοβέρδου και βίντεο: Κυβερνήτης φρεγάτας έλαβε εντολή να μην επιχειρήσει κατά τουρκικού πλοίου που μετέφερε ναρκωτικά

 Πηγές του  Υπουργείου Εθνικής  Άμυνας ανέφεραν ότι το Πολεμικό Ναυτικό  δεν μπορεί να επέμβει σε αστυνομικού τύπου  επιχειρήσεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top