Τρολ στο twitter δηλώνουν ότι πληρώνονταν από τον ΣΥΡΙΖΑ!

Πόλεμος στα social media για τον «ηλεκτρονικό στρατό» που έκανε τη βρώμικη δουλειά

Διαδικτυακός πόλεμος ξέσπασε στο twitter όταν ένας ψευδώνυμος λογαριασμός έγραψε πως πληρώνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ με 60 λεπτά για κάθε tweet!

Ο  “spiderman”   έχει γράψει  126.000 tweets.  Μόλις όμως  έγραψε πως  ανάγκασε τον ΣΥΡΙΖA να τον πληρώνουν   60 λεπτά για κάθε tweet  έγινε «πάρτι» και τα σχόλια από τρολ και μη, έδιναν και έπαιρναν.

Χαρακτηριστικός ο διαδικτυακός διάλογος:

Γιάστρα : Αν μου αποδείξεις ότι  έχω πάρει ποτέ ένα σέντ από τον ΣΥΡΙΖΑ ή από οποιαδήποτε άλλη πηγή  για να γράφω στο twitter εγώ θα κλείσω το account.  

spider man: Ρε γιάστρα αγοράκι μου… εγώ ο ίδιος έπαιρνα επι δύο χρόνια 60 λεπτά ανα τουί μαύρα από τον ΣΥΡΙΖΑ. 

 «Yπάρχουν μηχανισμοί επηρεασμού στα social media αλλά ένα τρολ το τι λέει δεν μπορούμε να το σχολιάσουμε» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης.  

Τα  τρολ   Gerogriniaris, Κανεκος, Δραχμend, Al Auh Andro βγήκαν στον αφρό. Δημιούργησαν το  hastag # 60_λεπτά_το_τουί και άρχισε  πόλεμος, με τα παρακάτω tweet να είναι χαρακτηριστικά:   

«Πληρώνω 10 λεπτά κάτι Ινδούς να γράφουν , τσεπώνω τα 50 και είμαι άρχοντας»,  «Θα κανονίσω να σου έρθει 1ευρώ και 20 λεπτά», «827.000 τουι ο Κανέκος. 827.000 επί 60 λεπτά….και τον λέμε ακόμη βλάκα και άνεργο;», «Όταν 60 λεπτά το τουί , πόσο το ριτουί;».  

«Ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε να απαντήσει ποια ήταν η οικονομική σχέση με υπάλληλους που τους είχε βάλει να κάνουν τη βρώμικη δουλειά» κάλεσε το κυβερνών κόμμα ο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

«Αυτή ήταν η ομάδα κρούσης, η εμπροσθοφυλακή του ΣΥΡΙΖΑ, ο ηλεκτρονικός στρατός που μας επιτέθηκε και μας συκοφάντησε» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος.  

Τα κομματικά τρολ  είναι ολόκληροι  στρατοί. Επιτίθενται μαζικά και συντονισμένα.  Πολλές φορές βρίζουν και  απειλούν  τους άλλους χρήστες για να επιβάλλουν την άποψη του κόμματος που υποστηρίζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  .

Ο  Spider man, αφού έγινε ο χαμός, τα γύρισε και υποστήριξε ότι δήθεν  έκανε πλάκα:  «Έκανα μαύρο συμβόλαιο με το ΣΥΡΙΖΑ για 60 λεπτά ανα τουί. Χόρτασα ψωμάκι», έγραψε ειρωνικά.  

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top