Ξεχείλησαν από αγανάκτηση οι πλημμυροπαθείς της Αιτωλοακαρνανίας - Τα "έσουραν" στον Σκουρλέτη

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Ολοκληρώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι η επίσκεψη του Υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη στην πληγείσα περιοχή του Ζευγαρακίου Μακρυνείας.

O κ. Σκουρλέτης συνοδεύεται  από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, την αντιπεριφερειάρχη Χριστίνα Σταρακά και τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου, προκειμένου  να διαπιστώσει το μέγεθος των καταστροφών που προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα του Σαββάτου.

Συνομίλησε με αγανακτισμένους κατοίκους και έγινε δέκτης έντονων παραπόνων. Οι κάτοικοι εξάλλου εκφράζουν έντονες διαμαρτυρίες στον Περιφερειάρχη και τον δήμαρχο Αγρινίου. Ειδικά ο κ. Παπαναστασίου, είχε πολύ έντονους διαλόγους με κάποιους κατοίκους σχετικά με την διάθεση νερού, και διάφορων ειδών πρώτης ανάγκης στους πλημμυροπαθείς.

Στον υπουργό έγινε ενημέρωση για τις ενέργειες των τοπικών αρχών, ενώ οι κάτοικοι ήθελαν να του δείξουν από κοντά τις ζημιές στις περιουσίες τους.

Σημειωτέον πως ακολούθως θα γίνει επίσκεψη και στα Κλεισορεύματα και στη συνέχεια σύσκεψη στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας στο Μεσολόγγι  με την συμμετοχή του υπουργού Εσωτερικών, του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, των Δημάρχων Αγρινίου, Μεσολογγίου και Αμφιλοχίας, εκπροσώπων αρχών και υπηρεσιακών παραγόντων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top