Μας… κούφανε ο Μάρδας: Αν είχε κάνει και η ΝΔ πλειστηριασμούς, σήμερα θα ήταν όλα καλύτερα!

Χατζηδάκης: Με είχαν «τηγανίσει» για το θέμα των πλειστηριασμών

Μάρδας: Έπρεπε να είχε κάνει και η ΝΔ πλειστηριασμούς!

Μία δήλωση που θα συζητηθεί έκανε ο Δημήτρης Μάρδας.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός είπε -ούτε λίγο ούτε πολύ- πως η Νέα Δημοκρατία κακώς δεν έκανε πλειστηριασμούς επί θητείας της!

«Αν η Νέα Δημοκρατία δεν έκανε τέσσερις νομοθετικές αναστολές όσον αφορά τη ρύθμιση του συγκεκριμένου θέματος, σήμερα θα είχαμε τελειώσει σε ένα πολύ μεγάλο μέρος του και ο κόσμος θα είχε ως βάρος τα μισά από αυτά που υπάρχουν σήμερα. Τότε οι πλειστηριασμοί θα ήταν πολύ πιο εύκολοι σε σχέση με σήμερα. Τότε ήταν πολύ πιο εύκολοι οι διακανονισμοί τώρα έχουν αυξηθεί οι τόκοι και έχει αυξηθεί και το βάρος» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1.

Μάλιστα, πρόσθεσε κάπως… όψιμα πως ο ίδιος διαφωνούσε με την τότε στάση του ΣΥΡΙΖΑ και πως σε κάθε περίπτωση «η κυβέρνηση είναι που κυβερνά και η αντιπολίτευση είναι αυτή που κάνει τη δουλειά της όπως νομίζει ότι πρέπει να την κάνει».

«Η συνέντευξη του κ. Δημήτρη Μάρδα, για τους πλειστηριασμούς, πρέπει να γίνει σημαία της Νέας Δημοκρατίας. Τέτοιοι άνθρωποι δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ στην πολιτική στο παρελθόν. Αναίσχυντοι σε όλα τους» απάντησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Το βαρύτερο γι αυτή την κυβέρνηση είναι το νέο κατόρθωμα σε σχέση με όσα έλεγε προεκλογικά για τους πλειστηριασμούς» είπε, εξάλλου, ο Κωστής Χατζηδάκης και πρόσθεσε: «Εμένα με είχαν "τηγανίσει" όταν ήμουν αρμόδιος υπουργός. Ενώ ο Τσίπρας είχε υποσχεθεί σεισάχθεια έφτασαν τώρα να εξυμνούν τους πλειστηριασμούς. Τα κόκκινα δάνεια ήταν υπό ένα σχετικό έλεγχο το 2013-2014 με όλα αυτά περί σεισάχθειας και άλλοι σταμάτησαν να πληρώνουν, έχουμε φτάσει να έχουμε το παγκόσμιο ρεκόρ για τα κόκκινα δάνεια».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top