Στα χέρια του ISIS όπλα του «μεσάζοντα» - Για σκάνδαλο Τσίπρα Καμμένου μιλάει η αντιπολίτευση

Πρόσωπο φάντασμα ο Παπαδόπουλος για την ίδια του την εταιρία, αποκαλύπτει εφημερίδα

Πολιτική θύελλα συνεχίζει να προκαλεί η υπόθεση πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία και οι δραστηριότητες του επιχειρηματία Βασίλη Παπαδόπουλου. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα το “ΒΗΜΑ”  η εταιρία Ολυμπιακή Βιομηχανία είχε εμπλακεί και σε άλλες πωλήσεις στρατιωτικού υλικού από τη χώρα μας. Μόνο που, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, το υλικό αυτό ενώ θα πήγαινε στη Μέση Ανατολή κατέληξε στη Ράκα της Συρίας στα χέρια Τζιχαντιστών. 

Ο Κυριάκος  Μητσοτάκης σηκώνει του τόνους και μιλάει για σκάνδαλο Τσίπρα- Καμμένου: 

«Η Ελλάδα χάνει 66 εκατομμύρια ευρώ επειδή κάποιοι ενέπλεξαν στη μέση σκοτεινούς μεσάζοντες και τώρα επιχειρούν να καλύψουν τα νώτα τους ακόμα και με πλαστογραφίες. Το λέω ξεκάθαρα σήμερα. Αν επιμείνουν στην προσπάθεια συγκάλυψης του από την παρούσα Βουλή, το σκάνδαλο αυτό θα διερευνηθεί από την επόμενη και οι ευθύνες θα αποδοθούν».

Νέα αποκάλυψη – φωτιά για τον ρόλο του μεσάζοντα στην πώληση των πυρομαχικών

«Μια Κυβέρνηση χαμένη στους μεσάζοντες, πιάστηκε με 200.000 οβίδες προς άγνωστη κατεύθυνση» δήλωσε η Φώφη Γεννηματά στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής»

«Η ιστορία της πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία είναι από μόνη της ένα μεγάλο σκάνδαλο, γιατί σκάνδαλο είναι η ίδια η πώληση οπλικών συστημάτων, όπλων κάθε είδους, σε κράτη- δολοφόνους, όπως η Σαουδική Αραβία που επεμβαίνει ωμά, που βομβαρδίζει και εξοντώνει άλλους λαούς» δήλωσε ο γ.γ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Την ίδια στιγμή η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» αποκαλύπτει πως ο Βασίλης Παπαδόπουλος ο οποίος υπέγραψε τη σύμβαση για την πώληση του υλικού στη Σαουδική Αραβία, αποτελεί πρόσωπο - φάντασμα και για την ίδια την εταιρία του. Όπως λέει η εφημερίδα από τις 30 Νοεμβρίου 2016 που δεν είναι καν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ολυμπιακής Βιομηχανίας.

«Σκαστή παρανομία, παραβίαση νόμου περί μεσαζόντων. Ήταν φιλάνθρωπος ο Παπαδόπουλος και ήθελε να καλυτερεύσει τις σχέσεις μεταξύ Ελλάδος Σαουδικής Αραβίας» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης.

«Ο Πάνος Καμμένος είναι ένας επικίνδυνος υπουργός Άμυνας. Σε ποια άλλη δημοκρατία θα είχε αποκαλυφθεί ότι ο υπουργός Άμυνας εμπλέκεται με περίεργους μεσάζοντες σε μια εξαιρετικά ύποπτη υπόθεση και δεν θα είχε οδηγηθεί σε παραίτηση;» δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη στην Real News.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top