Πόλεμος ανακοινώσεων Μαξίμου - ΝΔ για οικογενειοκρατία και Σαουδική Αραβία

"Αναμένουμε το πόθεν έσχες του προέδρου της ΝΔ" - "Η σιωπή Αλέξη Τσίπρα επιβεβαιώνει την ενοχή του" - Νέα ενημέρωση 23:10

Σε πόλεμο ανακοινώσεων συνεχίστηκε σήμερα Κυριακή η αντιπαράθεση κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης για την υπόθεση πώλησης στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, αλλά και για την αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι δεν θα συμπεριλάβει κάποιο συγγενικό του πρόσωπο στην κυβέρνηση εφόσον εκλεγεί πρωθυπουργός.

Μαξίμου: Οικογενειοκρατία είναι η εκμετάλλευση της οικογενειακής πολιτικής επιρροής

«Οικογενειοκρατία δεν είναι τελικά η συμμετοχή συγγενών στην ίδια κυβέρνηση, εφόσον έχουν αυτόνομη πολιτική πορεία και παρουσία, αλλά η εκμετάλλευση της οικογενειακής πολιτικής επιρροής για να εξασφαλιστούν κάθε είδους ασυλίες», ανέφερε το Μέγαρο Μαξίμου, σημειώνοντας πως ακόμη αναμένει το πόθεν έσχες του προέδρου της ΝΔ.

«Ο κ. Μητσοτάκης μας ενημέρωσε σήμερα για την απόφασή του να ξεφορτωθεί αυτά που ο ίδιος αισθάνεται ως οικογενειακά του βαρίδια. Δικαίωμά του. Την ίδια στιγμή όμως, επιμένει να κάνει πως δε καταλαβαίνει ότι η κριτική που ασκείται στη σύζυγό του δεν έχει να κάνει, ούτε με το ότι είναι γυναίκα, ούτε "άριστη" επιχειρηματίας, αλλά με το γεγονός ότι η σύζυγος του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι δημόσιο πρόσωπο και η οικονομική της δραστηριότατα πρέπει να ελέγχεται αυστηρότατα», σχολίασε το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού σε ανακοίνωσή του.

ΝΔ: Η σιωπή Αλέξη Τσίπρα επιβεβαιώνει την ενοχή του

«Η τετραήμερη σιωπή του κ. Τσίπρα για τις αποκαλύψεις της ΝΔ ότι τα έγγραφα που κατέθεσε ο κ. Καμμένος στη Βουλή δεν είναι γνήσια, απλά επιβεβαιώνουν την ενοχή του», σημείωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Όπως και η σημερινή αφωνία του κ. Τσίπρα για τη νέα απίστευτη αποκάλυψη ότι ο κ. Καμμένος διαπραγματευόταν με τον περιβόητο Παπαδόπουλο - τον οποίο κατά τα άλλα “δεν γνώριζαν” -  την πώληση 25 διαφορετικών οπλικών συστημάτων συνολικής αξίας 700 εκ. ευρώ», πρόσθεσε η Πειραιώς, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα», κατά το οποίο υπάρχουν ενδείξεις ότι ελληνικά όπλα κατέληξαν στο Ισλαμικό Κράτος.

Νέα αποκάλυψη – φωτιά για τον ρόλο του μεσάζοντα στην πώληση των πυρομαχικών

«Όσο κι αν προσπαθεί ο πρωθυπουργός να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση με το ανύπαρκτο θέμα του πόθεν έσχες του κ. Μητσοτάκη για το οποίο έχει αποφανθεί τελεσίδικα η Βουλή, το τεράστιο σκάνδαλο Τσίπρα - Καμμένου θα διερευνηθεί σε βάθος είτε από αυτήν, είτε από την επόμενη Βουλή», κατέληξε η ΝΔ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top