Κερδίσατε στη λοταρία; Δείτε πότε θα πάρετε τα λεφτά σας

Μόνο 2.000 θα βρουν… μήνυμα από το ΥΠΟΙΚ

Πότε θα πάρουν τα λεφτά τους οι τυχεροί της λοταρίας

Μία απέραντη λοταρία έχει γίνει η χώρα από το βράδυ της Πέμπτης, οπότε κι έγινε η πρώτη κλήρωση του υπουργείου Οικονομικών για τους πολίτες που έκαναν αγορές με κάρτες ή μέσω e-banking το μήνα Οκτώβριο.

«Κέρδισες»; Αυτή είναι η ερώτηση που μονοπωλεί από χθες τις συζητήσεις, όμως οι περισσότεροι δίνουν αρνητική απάντηση αφού μόλις 2.000 έλαβαν μήνυμα στην προσωπική τους σελίδα στο Taxisnet με τα… καλά νέα.

Διαβάστε επίσης: Πώς θα δείτε αν κερδίσατε στη φορολοταρία-"Έπεσε" το site της ΑΑΔΕ από το ενδιαφέρον!

Νιώθετε τυχεροί; Ξεκινά σήμερα η λοταρία αποδείξεων – 1.000 ευρώ σε 1.000 δικαιούχους!

Αν δεν σας έφαγε από χθες η περιέργεια να μάθετε αν κερδίσατε τα 1.000 ευρώ της λοταρίας, ή σταθήκατε άτυχοι γιατί επιχειρήσατε να μπείτε στο σύστημα την ώρα που είχε… πέσει κάντε και σήμερα μια προσπάθεια μπαίνοντας στη διεύθυνσης  http://www.aade.gr/menoy/meniaies-synallages-kai-lachnoi.

Εκεί επιλέξτε «είσοδος στην εφαρμογή» και βάλτε το όνομα χρήστη και τον κωδικό του TAXISnet.

Στη συνέχεια επιλέξτε εκτύπωση στο πλαίσιο που αναφέρει «Δημόσια Κλήρωση – Συναλλαγές και Λαχνοί» και θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο, όπου θα φαίνονται αναλυτικά οι λαχνοί.

Σε αυτό το παράθυρο υπάρχει σημείωση πόσοι από αυτούς τους λαχνούς κερδίζουν.

Συνολικά 4.556.328  φορολογούμενοι έκαναν πληρωμές με κάρτες ή μέσω ebanking τον Οκτώβριο.

Για τους 4.554.328 φορολογούμενους όμως, το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό γιατί δυστυχώς δεν κληρώθηκε κανένας από τους εικονικούς λαχνούς τους, ώστε να κερδίσουν 1.000 ευρώ.

Αντίθετα χαρά θα πάρουν οι 2.000 φορολογούμενοι που ανέδειξε η χθεσινή κλήρωση, αλλά και από αυτούς ακόμα πιο πολύ θα χαρούν οι 1.000 που θα πάρουν και τα 1.000 ευρώ.

Μεγάλη όπως καταλαβαίνετε θα είναι η πίκρα για τους υπόλοιπους 1.000 που ως αναπληρωματικοί έφτασαν στην πηγή και ενδεχομένως δε θα πιουν νερό.

Σε αυτούς το υπουργείο Οικονομικών λέει ότι ίσως να πάρουν 1.000 ευρώ, εάν και εφόσον όμως κάποιοι από τους χίλιους πρώτους νικητές αποποιηθούν το έπαθλο που κέρδισαν, ή δεν δηλώσουν ΙΒΑΝ ή αν … διπλοκέρδισαν.

Πότε θα καταβληθούν τα 1.000 ευρώ της λοταρίας

Στο προκείμενο όμως… Οι 1.000 τυχεροί που θα πάρουν τη χαρά και τα 1.000 ευρώ θα δουν τα χρήματα να μπαίνουν κατευθείαν στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

Πριν όμως από αυτό θα πρέπει να δηλώσουν τον αριθμό IBAN του λογαριασμού τους στη σελίδα του TAXISnet, στην εφαρμογή «προσωπική πληροφόρηση».

Αν δεν το κάνουν μέσα σε 3 μήνες, θα χάσουν τα λεφτά τους και τότε θα... χαμογελάσουν ίσως κάποιοι από τους επόμενους χίλιους επιλαχόντες επειδή θα τα πάρουν εκείνοι.
 
Αν όλα πάνε καλά τα χρήματα θα καταβληθούν στους λογαριασμούς των νικητών στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας, εφόσον οι 500 από τους πρώτους χίλιους νικητές έχουν δηλώσει τον αριθμό IBAN.

Αν δεν έχει γίνει αυτό, τότε πιθανόν η πληρωμή να αναβληθεί για τη μεθεπόμενη εβδομάδα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top