Ακόμη και ο Μητσοτάκης έπεσε θύμα των ελέγχων των Γερμανών στη Φρανκφούρτη!

«Αυτό δεν είναι αποδεκτό» δήλωσε ο ίδιος για τους εκτός Σένγκεν ελέγχους

Ακόμη και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης έπεσε θύμα των απαράδεκτων ελέγχων στα γερμανικά αεροδρόμια, όπως ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα ο πολιτικός συντάκτης Πέτρος Μποτσαράκος!

Ο  Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν σήμερα στις Βρυξέλλες, στο Ευρωκοινοβούλιο, όπου τιμήθηκε ο αείμνηστος  Κωνσταντίνος Μητσοτάκης για την συνεισφορά του στην ευρωπαϊκή ολοκλήρωση με την ονοματόδοσία αίθουσας του Ευρωκοινοβουλίου σε αίθουσα Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Εκεί, λοιπόν, αποκάλυψε ότι, προ δεκαημέρου, στην Γερμανία, στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, έπεσε «θύμα των απαράδεκτων ελέγχων διαβατηρίων που γίνονται στα γερμανικά αεροδρόμια και συνιστούν κατάργηση της συνθήκης Σένγκεν για τους Έλληνες ταξιδιώτες.»

«Αυτό δεν γίνεται αποδεκτό», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, μάλιστα, αναφέρθηκε στην «ντροπή» που ένιωσε όταν στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης οδηγήθηκε σε συγκεκριμένο χώρο και υποβλήθηκε σε έλεγχο διαβατηρίου επί 20 λεπτά, κατά την ομιλία του στην εκδήλωση «Responsibility to reform Europe» του Ινστιτούτου Μπρούγκελ.

«Ντράπηκα ως Έλληνας όταν στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης με πήγαν σε διαφορετικό χώρο ελέγχου, όπου περίμενα 20 λεπτά για τον έλεγχο διαβατηρίου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top