Το όνομα «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης» θα λάβει την Πέμπτη αίθουσα της Ευρωβουλής

Θα παραστεί και ο πρόεδρος της ΝΔ στην τελετή

«Κωνσταντίνος Μητσοτάκης» αίθουσα  της Ευρωβουλής

Στις Βρυξέλλες θα βρεθεί την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, για την επίσημη τελετή ονομασίας αίθουσας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που θα λάβει το όνομα Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, προς τιμή του πρώην Πρωθυπουργού της Ελλάδας και Προέδρου της Ν.Δ. 

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης (30 Νοεμβρίου) και πρόκειται για την αίθουσα 5H1 (δηλαδή η αίθουσα 1 του 5ου ορόφου του πύργου “Η” του κτιρίου Altiero Spinelli του ΕΚ). 

Πρόκειται για την αίθουσα που η ομάδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος πραγματοποιεί τις συναντήσεις με τον Τύπο τα πρωινά της Δευτέρας, αλλά και για άλλες εσωτερικές της δραστηριότητες. Η ιδέα, σύμφωνα με πληροφορίες ξεκίνησε από τον Ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη. 

Νωρίτερα το πρωί τη Πέμπτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συμμετάσχει σε εκδήλωση της δεξαμενής σκέψεως των Βρυξελλών Bruegel, μαζί με τον Γιέρκι Κατάινεν, Αντιπρόεδρο της Κομισιόν, με θέμα τον μετασχηματισμό της ΕΕ και της Ευρωζώνης

Θα έχει προηγηθεί την Τετάρτη η επίσημη ίδρυση της Πολιτικής Ακαδημίας στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος  με παρουσίαση των στόχων της από τον υπεύθυνο της Ακαδημίας στις Βρυξέλλες Τζέρυ Ζαγορίτη, ενώ θα κάνει παρέμβαση ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος, ο Αντιπρόεδρος Παύλος Μαρινάκης, ο Γραμματέας Καρασαρίνης Ανδρέας, και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βελγίου Ιωάννης Σαμπατάκος. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top