Εξώδικο της Μαρέβας Μητσοτάκη και κατά υπουργών

Τους καλεί να ανακαλέσουν τον ισχυρισμό ότι γνωρίζει τον Τζον Σφακιανάκη

Εξώδικο κατά του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά, του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου, του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, του εκδότη της εφηµερίδας «Δηµοκρατία» Ιωάννη Φιλιππάκη και του διευθυντή της εφηµερίδας «Η Εφηµερίδα των Συντακτών» Νικόλα Βουλέλη, απέστειλε η Μαρέβα Γκραµπόφκσι - Μητσοτάκη, σύζυγος του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, για τις αναφορές στο πρόσωπό της και τον ισχυρισμό ότι γνώριζε τον Τζον Σφακιανάκη.

Όπως αναφέρει  στο εξώδικο η σύζυγος του κ. Μητσοτάκη «είναι βιασμός και κακοποίηση της αλήθειας -για μία ακόμη φορά- η διάδοση από τους Υπουργούς κ. Νίκο Παππά και κ. Δημήτρη Τζανακόπουλο, τις εφημερίδες Δημοκρατία και Εφημερίδα των Συντακτών και τον κ. Κώστα Βαξεβάνη ότι γνωρίζω τον επιχειρηματία Τζον Σφακιανάκη» και προσθέτει:

«Τελικά ο κρουνός των στοχευµένων ψευδών εναντίον µου δεν στερεύει ποτέ και τείνει να καθιερωθεί ως επίσηµη κυβερνητική πολιτική. Θα διαφωνούσα δηµόσια µε τον σύζυγό µου Κυριάκο Μητσοτάκη, αν εφάρµοζε πολιτικές ανθρωποφαγίας σε βάρος των συζύγων των πολιτικών του αντιπάλων. Δεν πρόκειται όµως -ποτέ - να χρειαστεί να το κάνω, γιατί δεν είµαστε όλοι ίδιοι».

Καταλήγει στο εξώδικο η κ. Γκραµπόφκσι - Μητσοτάκη  

«Κατόπιν των ανωτέρω και µε τη ρητή επιφύλαξη παντός δικαιώµατός µου,   σας προσκαλώ να ανακαλέσετε ρητά τη βαρύτατη σε βάρος µου προσβολή και να αποκαταστήσετε την  αλήθεια, όπως σας την εξέθεσα ανωτέρω».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top