Ρουσόπουλος: Συντριπτικά τα στοιχεία για την υπόθεση πώλησης πυρομαχικών

Αρκετά θετικές οι συζητήσεις για τη συμμετοχή του στα ψηφοδέλτια της ΝΔ

«Εγώ θα περιμένω να ακούσω και τα στοιχεία τα οποία ο κ. Καμμένος λέει ότι έχει, γιατί αυτή τη στιγμή τα στοιχεία τα οποία έχει δώσει στη δημοσιότητα ο κ. Λοβέρδος είναι συντριπτικά εναντίον του Υπουργού Εθνικής Άμυνας»  τόνισε ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Ρουσόπουλος, ο οποίος διδάσκει σήμερα σε Πανεπιστήμιο της Κύπρου, στην εκπομπή της EΡΤ1 «Πάμε αλλιώς»,  το πρωί της Κυριακής.  

 Όπως πρόσθεσε ο κ. Ρουσόπουλος  ενόψει της αυριανής συζήτησης της επερώτησης βουλευτών της ΝΔ για την ίδια υπόθεση «αυτή τη στιγμή πάντως η υπόθεση  δείχνει ότι γέρνει προς την πλευρά των καταγγελιών και όχι του καταγγελλομένου».       

Σε άλλο σημείο ο πρώην Υπουργός ανέφερε ότι «ο καταγγελλόμενος αυτή τη στιγμή είναι σε δεινή θέση. Αν αποκαλύψει κάποια στοιχεία όπως λέει  που δε γνωρίζουμε θα το δούμε αύριο. Μέχρι στιγμής πάντως το «παιχνίδι» είναι εις βάρος του».  

Ο κ. Ρουσόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι η ΝΔ είναι κεντροδεξιό κόμμα και υπενθύμισε τη θέση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή ότι βρίσκεται μακριά «από  άκρα και ακρότητες»,  απάντησε μεταξύ άλλων σε  ερώτηση για το αν θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το ίδιο κόμμα: «Aν θα είμαι υποψήφιος με τη ΝΔ είναι κάτι που μένει να συζητηθεί με την πρόεδρο  της ΝΔ και τα όργανα του κόμματο».

Αποκάλυψε ο ίδιος στη συνέχεια: «Δε νομίζω ότι θα μου αρνηθούν, οι συζητήσεις μέχρι στιγμής είναι αρκετά θετικές, αλλά δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top