Στην ουρά από την Πέμπτη για την Black Friday!

Οδηγός επιβίωσης για τη Μαύρη Παρασκευή

Τις χαμηλότερες τιμές όλου του χρόνου θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν οι καταναλωτές αύριο στο πλαίσιο της Μαύρης Παρασκευής. Όπως φαίνεται  στο ρεπορτάζ του Star όμως, αρκετοί στήθηκαν από σήμερα στις ουρές των καταστημάτων!  

"Ήδη γίνεται χαμός! Μας περίμεναν το πρωί να ανοίξουμε. Αύριο θα γίνει χαμός απο τις 7 πάρα το πρωί θα περιμένουν για τις καλύτερες προσφορές του χρόνου" δηλώνει στο Star η  υπάλληλος καταστήματος Καλλιόπη Κούρτη. 

"Θα έρθω απο νωρίς το πρωί για να προλάβω τις καλύτερες προσφορές και τα καλύτερα κομμάτια!" δηλώνει χαρακτηριστικά καταναλωτής στην κάμερα του Star.   

Οι περισσότεροι επιχειρηματίες δεν βάζουν εκπτώσεις μόνο για ένα 24ωρο, αλλά προχωρούν σε 2ήμερο ή ακόμη και 4ήμερο προσφορών!

Όπως δηλώνει καταστηματάρχης στο Star , προχώρησε σε  5μερο προσφορών, ενώ δείχνοντας   τα παπούτσια που κρατάει υπογραμμίζει ότι έκαναν πριν την έκπτωση 175 ευρώ  και αύριο ο καταναλωτής θα τα βρει στα 35 ευρώ!  

«Από 100 ευρώ  θα έχει 20 ευρώ» απαντά τηλεφωνικά πωλήτρια σε υποψήφιο πελάτη, αλλά επισημαίνει ότι δεν γίνονται κρατήσεις και όποιος θέλει να ωφεληθεί θα πρέπει να έρθει από νωρίς για να προλάβει.      

Τα μαγαζιά με ηλεκτρονικά είδη θα έχουν αύριο τις μεγαλύτερες εκπτώσεις,  έως 80%. Στα  καταστήματα με ρούχα και παπούτσια οι τιμές θα πέσουν κατά 70% ενώ τα καταστήματα που πωλούν καλλυντικά και κρέμες θα έχουν εκπτώσεις έως 20%.

Στο πλαίσιο της Μαύρης Παρασκευής προσφορές θα έχουν:

 1.Τα καταστήματα με ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη

2.Το εμπορικό χωριό στα Σπάτα και

3. οι γνωστές αλυσίδες καταστημάτων με είδη ρουχισμού.

 «Αύριο για να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο θα ανοίξουμε 2 ώρες νωρίτερα. Δηλαδή απο τις 08.00 το πρωί ως τις 21.00 το βράδυ»   δηλώνει στο Star η  Μελίνα Παϊζη, αναπληρώτρια   γενική διευθύντρια του εκπτωτικού  χωριού 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top