Τα απαράδεκτα επεισόδια στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης στη Μάνδρα σχολίασε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα.   

«Την ώρα που παίζανε μπουνιές στο δημοτικό συμβούλιο χτες, μια γυναίκα φώναζε “ντροπή» , «ντροπή». Κι εγώ απορώ: Δεν αισθάνονται καμια ντροπή που αντί να ομονοήσουν και να δουν όλοι μαζί πώς θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, σκοτώνονται πάνω στα συντρίμμια;».

Πρόσθεσε η Κ. Μακρή:

«Περιφερειακό συμβούλιο δεν έγινε. Δημοτικό συμβούλιο δεν έγινε , γιατι πλακώθηκαν οι σύμβουλοι. Μα πώς θα βγάλουν ένα σχέδιο αναδιοργάνωσης της περιοχής, αν δεν μπορούν ούτε καν να συνεννοηθούν ανθρώπινα;»

Όπως επίσης ανέφερε η σχολιάστρια του Star,  στο μεταξύ πώς θα διανέμεται η βοήθεια ακόμη δεν το έχουν βρει, φτυάρια στον κόσμο δεν έχουν μοιράσει και κουβέρτες δεν έχουν δώσει, με τη λάσπη να τους πνίγει 8 μέρες.

Κατέληξε στο σχόλιό  της  η Κ. Μακρή:

«Κι αυτοί τι κάνουν; Τσακώνονται! Δηλαδή δεν μπόρεσαν ούτε να το αποτρέψου πριν συμβεί το κακό ούτε να το αντιμετωπίσουν αφού συνέβη. Μα τι τους θέλουμε τέτοιους τοπικούς άρχοντες ; Να τους καμαρώνουμε ;»

Tags: