Νίκος Καρανίκας: Γιατί είπα την επιχειρηματία «τσόλι» και «σίχαμα»

Ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού δίνει τη δική του απάντηση μετά το σάλο που δημιουργήθηκε από τη συνομιλία στο facebook με την επιχειρηματία

Καρανίκας:Γιατί είπα την επιχειρηματία τσόλι και σίχαμα

Σάλο προκάλεσε για ακόμη μια φορά ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού, Νίκος Καρανίκας, μετά τον «διάλογο» που είχε με την επιχειρηματία Κική Μαχαιρίδου, εξαπολύοντας εις βάρος της χυδαίες εκφράσεις και χαρακτηρισμούς.

Σάλος για τις χυδαίες εκφράσεις Καρανίκα και τα… μπουζούκια του Κωνσταντινέα

Ο κ.Καρανίκας δε συμφώνησε με σχόλιο που του έγραψε η επιχειρηματίας στο facebook και στη συνέχεια, σε ιδιωτική συνομιλία που είχε μαζί της και είδε το φως της δημοσιότητας,  την χαρακτήρισε μεταξύ άλλων «τσόλι» και «σίχαμα».

Ποιά αποκάλεσε «τσόλι» και «σίχαμα» ο Νίκος Καρανίκας

«Ντρέπομαι για αυτόν, να φύγει από τη θέση του, θα του κάνω μήνυση» διαμήνυσε χθες μέσω του star.gr η επιχειρηματίας.

Mόνο στο star.gr: Αυτή είναι η επιχειρηματίας την οποία ο Καρανίκας αποκάλεσε «τσόλι και σίχαμα» στο facebook – Τι του απαντά

Ο Νίκος Καρανίκας πάντως, μιλώντας στο newpost.gr, έδωσε την απάντησή του για όλα αυτά.

«Πρέπει να συμφωνήσουμε ότι τα βρισίδια δεν είναι ωραίο πράγμα. Προφανώς ανταπέδωσα», είπε χαρακτηριστικά ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού και συνέχισε:

«Έκανα το λάθος και ανταπέδωσα. Στις 15 του μηνός, πρώτη ημέρα των πλημμυρών, ανάρτησα μια διαδικασία που γίνεται στη Βουλή. Επί 20 λεπτά αυτή η κυρία μου μιλούσε στο messenger του facebook, δεν θα σας πω τι μου έγραφε. Αλλά όταν μιλάω με κάποιον, δεν τον βρίζω στα καλά του καθουμένου. Με αυτήν, προφανώς ήταν και απαραίτητο να την βρίσω».

«Νομίζετε ότι για αυτό γίνεται όλος ο καυγάς; Κάτι ήθελε να κάνει η κυρία και αποδεικνύεται. Μαθαίνω τρέχει από ραδιόφωνο σε ραδιόφωνο σήμερα» κατέληξε ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top