«Βόμβα» Καμμένου: Κάποιοι γνώριζαν στο Πεντάγωνο ότι θα γίνει εισβολή του Ρουβίκωνα

«Αντέχω μέχρι να τους τσακίσω» απάντησε στην εις βάρος του κριτική

 «H εισβολή σε δημόσιους χώρους και ιδιαίτερα στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας είναι απαράδεκτο φαινόμενο και πρέπει να σταματήσει τώρα» ανέφερε κατά την ομιλία του στη Βουλή ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για το περιστατικό.

Εντύπωση προκάλεσε  όμως  ότι ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας  άφησε να εννοηθεί ότι  κάποιοι στο Πεντάγωνο  γνώριζαν ότι επρόκειτο να γίνει η εισβολή  από μέλη του Ρουβίκωνα!

«Όμως κάποιος ήταν ενήμερος. Κάποιος στον 3ο όροφο του υπουργείου τραβούσε βίντεο και έβγαζε φωτογραφίες» δήλωσε ο κ. Καμμένος.

 « Όμως υπάρχει νόμος. Θα σας καλέσω να τον αλλάξουμε. Η στρατιωτική αστυνομία δεν μπορεί να κάνει συλλήψεις εντός στρατοπέδου» ανέφερε επίσης ο Υπουργός.

O υπουργός Άμυνας έκανε λόγο για «βρώμικο πόλεμο» εναντίον του, με αφορμή την υπόθεση της πώλησης πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία.  «Είμαι σε αυτήν την αίθουσα 26 χρόνια, 11 φορές εκλεγμένος από τον ελληνικό λαό, η πλάτη μου αντέχει χτυπήματα, αντέχω μέχρι να τους τσακίσω» τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top